مسعود رجوی
مسعود رجوی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رسیدگی به پرونده متهمان تشکیلات مجاهدین خلق (معروف به منافقین) از روز سه شنبه 28 فروردین ماه سال جاری از سر گرفته میشود. تاکنون 10 جلسه برای رسیدگی به این پرونده در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی برگزار شده است. این پرونده 104 متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) را دارد. مسعود رجوی، مریم قجر...
ابراهیم خدابنده: «محمد محدثین که مسئول من بود گفت که این ترورها ارزش نظامی و استراتژیک ندارند ولی دل برادر (مسعود رجوی) خنک میشود... فرماندهی عملیات در عراق هم زهره قائمی بود که بعدها کشته شد. ضارب همچنان در سازمان است که متاسفانه اسمش را نمیدانم.»
صبح روز پنجم مرداد عملیات مرصاد با رمز یا علی (ع) آغاز شد. در تنگه چهار زبر چنان جهنمی برای یاران صدام برپا شد که زمانی برای پشیمانی نمانده بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «اردوگاه اشرف» در حقیقت بخشی از زمینهای کشاورزی مردم استان «دیالی» بود که توسط نیروهای صدام به زور غصب شده و به پاس همکاری و خدمات مسعود رجوی به رژیم صدام در جنگ عراق علیه ایران و هم چنین سرکوب شیعیان مخالف صدام به تشکیلات تروریستی رجوی اهدا شد که در 20 شهریور 1392 کاملا تخلیه شد. البته پیش از تاریخ یعنی در 19 فروردین سال 1390 هم به اشرف حمله...
سیدحسین سیدتفرشیها سال 1333 در خانوادهای مذهبی در تهران به دنیا آمد و دوران تحصیل را در مدارس مذهبی این شهر مثل دبیرستان علوی و جعفری گذراند. او پیش از انقلاب در رشته مکانیک دانشگاه شیراز پذیرفته میشود.
فاطمه بنی جمالی متهم ردیف 62 پرونده در دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) است.
اقتصادنیوز: عباس میناجی مقدم، در آبان سال 1361، در امریکا جذب منافقین شده و فعالیت برای تشکیلات را با برگزاری برنامه سخنرانی، آغاز میکند. او در سال 1363 از آمریکا به مقر اشرف در عراق رفته و به یکی از نفرات اصلی مقر بدل میشود، به نحوی که او همراه همیشگی مسعود رجوی بوده و به عنوان نفر برقرار کننده ارتباطات مسعود با نشستهای اشرف، شناخته می شود.
سازمان اطلاعات پلیس تهران از شناسایی و دستگیر2 نفر از اراذل و اوباش که اقدام به تیراندازی و ایجاد رعب و وحشت در شرق تهران کرده بودند، خبر داد. اراذل و اوباش مسلح تهرانپارس دستگیر شدند به گزارش عرشه آنلاین، سازمان اطلاعات پلیس تهران از شناسایی و دستگیر2 نفر از اراذل و اوباش که اقدام به تیراندازی و ایجاد رعب و وحشت در شرق تهران کرده بودند، خبر داد.
انتخاباتی که در درون تشکیلات رجویها انجام میگرفت مانند زمامداران منطقه صدام فقط یک کاندید داشت و بعد از رأی آوردن عنوان میشد که وی با رأی اکثریت به قدرت رسیده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وطن فروشی، اسلحه و انفجار و کشتار، بیرحمی، ترور و آدمکشی چیزهایی است که مسعود رجوی و فرقه منافقین مثل همیشه در کیسه خود ذخیره کرده و هر موقع بخواهند دست در کیسه خود میکنند و یکی از مارهای سمی و خطرناک خود را بیرون کشیده و به جان جامعه میاندازد تا با ایجاد رعب و وحشت و تروریسم افسارگسیخته مسائل روز خود را پیش ببرند. ترورهای خیابانی منافقین...
برای دو نفر زنده یا مرده مسعود رجوی هیچ فرقی نداشت، یکی ترکی فیصل که قرار بود مسئولیت امور هماهنگی منافقین با استخبارات سعودی را بر عهده بگیرد و دیگری مریم رجوی!
هزاران نفر در صفی روبهروی کانون توحید ایستاده بودند و منتظر دریافت پرسشنامه و برگه درخواست برای عضویت در حزب تازهتاسیس «جمهوری اسلامی» بودند؛ جمعیتی که در همان زمان بنابر تخمین روزنامهها تا 80 هزار نفر عنوان شدند و البته آیتالله علی خامنهای در اولین مصاحبه مؤسسان این حزب در 3 اسفند 1357 طی دو روز تعداد «داوطلبان عضویت در حزب جمهوری اسلامی» را 10 هزار نفر اعلام کرد.
صالح رجوی برادر مسعود رجوی است که در پرونده رسیدگی به اتهامات گروهک منافقین، متهم ردیف چهل و ششم است.
اخباری که در بولتن اقتصادی گروهک نهضت آزادی منتشر شده است در بسیاری از موارد مشابه اخباری است که توسط منافقین در شبکههای اجتماعی پخش میشود!
علی بیزه، عضو مرکز مقابله با منافقین در دهه 60 می گوید؛ خیلی از خانههای تیمی منافقین به واسطه دستگیری افرادی کشف میگردید که خودشان یکی از اعضای آن خانه تیمی بودند.
«علی بیزه» از رزمندگان حاضر در هشت سال جنگ تحمیلی که در دهه 60 نقش موثری در شکلدهی و ساماندهی مرکز عملیات کمیته مرکزی برای مقابله با خانههای تیمی منافقین در تهران را داشت، به جماران گفت: {مجاهدین خلق} از اینکه بیایند در حکومت شریک بشوند، یا وزارتخانهای را بگیرند و یا در یک قسمتی از حکومت همراه باشند، راضی نبودند. اینها دنبال کل حکومت بودند؛ چون اصلا روح سازمانیشان اینجوری بود؛...