مسعود رجوی
مسعود رجوی
انتخاباتی که در درون تشکیلات رجویها انجام میگرفت مانند زمامداران منطقه صدام فقط یک کاندید داشت و بعد از رأی آوردن عنوان میشد که وی با رأی اکثریت به قدرت رسیده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وطن فروشی، اسلحه و انفجار و کشتار، بیرحمی، ترور و آدمکشی چیزهایی است که مسعود رجوی و فرقه منافقین مثل همیشه در کیسه خود ذخیره کرده و هر موقع بخواهند دست در کیسه خود میکنند و یکی از مارهای سمی و خطرناک خود را بیرون کشیده و به جان جامعه میاندازد تا با ایجاد رعب و وحشت و تروریسم افسارگسیخته مسائل روز خود را پیش ببرند. ترورهای خیابانی منافقین...
برای دو نفر زنده یا مرده مسعود رجوی هیچ فرقی نداشت، یکی ترکی فیصل که قرار بود مسئولیت امور هماهنگی منافقین با استخبارات سعودی را بر عهده بگیرد و دیگری مریم رجوی!
هزاران نفر در صفی روبهروی کانون توحید ایستاده بودند و منتظر دریافت پرسشنامه و برگه درخواست برای عضویت در حزب تازهتاسیس «جمهوری اسلامی» بودند؛ جمعیتی که در همان زمان بنابر تخمین روزنامهها تا 80 هزار نفر عنوان شدند و البته آیتالله علی خامنهای در اولین مصاحبه مؤسسان این حزب در 3 اسفند 1357 طی دو روز تعداد «داوطلبان عضویت در حزب جمهوری اسلامی» را 10 هزار نفر اعلام کرد.
صالح رجوی برادر مسعود رجوی است که در پرونده رسیدگی به اتهامات گروهک منافقین، متهم ردیف چهل و ششم است.
اخباری که در بولتن اقتصادی گروهک نهضت آزادی منتشر شده است در بسیاری از موارد مشابه اخباری است که توسط منافقین در شبکههای اجتماعی پخش میشود!
علی بیزه، عضو مرکز مقابله با منافقین در دهه 60 می گوید؛ خیلی از خانههای تیمی منافقین به واسطه دستگیری افرادی کشف میگردید که خودشان یکی از اعضای آن خانه تیمی بودند.
«علی بیزه» از رزمندگان حاضر در هشت سال جنگ تحمیلی که در دهه 60 نقش موثری در شکلدهی و ساماندهی مرکز عملیات کمیته مرکزی برای مقابله با خانههای تیمی منافقین در تهران را داشت، به جماران گفت: {مجاهدین خلق} از اینکه بیایند در حکومت شریک بشوند، یا وزارتخانهای را بگیرند و یا در یک قسمتی از حکومت همراه باشند، راضی نبودند. اینها دنبال کل حکومت بودند؛ چون اصلا روح سازمانیشان اینجوری بود؛...
عضو شورای مرکزی جبهه شریان درباره فعالیتهای این جبهه و مسائل پیش رو در انتخابات مجلس شورای اسلامی صحبت کرد.
روزنامه کیهان چهارشنبه 18 بهمن درحالی که تیتر یک خود را به «جذب 10.6 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی» اختصاص داد؛ در بخش اخبار ویژه به نقد سخنان اخیر محمدجواد ظریف در مورد قدرت تسلیحات و مردم پرداخت و پرسید: «چه چیز باید باعث شود تا ظریف یک دوقطبی کذایی ملت - اسلحه همچون دوقطبی کذایی میدان - دیپلماسی بسازد و دو بال یک پرنده را دو قطب متقابل نشان دهد و موضوع مناقشه از هیچ بسازد؟» روزنامه...
رویا احمدی یکی از متهمان پرونده اتهامات گروهک منافقین است که در دورههای مختلف، مسئولیتهایی در مقر اشرف و کلن آلمان، داشته است.
فرهاد الفت متهم ردیف سی و نهم دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) است که در سالهای 1377 به بعد، مسئول کل زندانهای نفاق در مقر اشرف و مربی آموزشهای تشکیلاتی و ایدئولوژی گروهک شد.
دولت محترم باید بداند مردم بیش از 2 سال است که منتظر کاهش تورم و لمس اثرات آن هستند و این مطالبه دیگر جایی برای حرف زدن از موانعی مثل کسری بودجه و یا مشکلات بروکراتیک و تقنین ندارد.
مسعود رجوی ارتباط ایدئولوژیک سازمان با نهضت و شخص مهندس بازرگان را اینگونه عنوان میکند: «از نظر ایدئولوژیک، مهندس بازرگان از نمایندگان سازمان مجاهدین خلق به شمار میآیند و مجاهدین نیز پیوستن ازاین نظر خود را مدیون او میدانند.» این در حالی است که محمد حنیفنژاد و سعید محسن که از موسسین مجاهدین خلق نام برده میشوند، از نیروهای نهضت آزادی و جبهه ملی بودند که تحت تاثیر اندیشههای بازرگان...
علی امینی نخستوزیر ابتدای دهه چهل شمسی معتقد است شاه به مشورت معتقد نبود و همیشه خلاف مشورتها عمل میکرد.
دهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی آغاز شد.