مشارکت حوزه علمیه با آموزش و پرورش در "مدرسهداری"
رئیس سازمان مدارس غیردولتی جزئیاتی درباره مشارکت حوزه علمیه با آموزش و پرورش در "مدرسهداری" مطرح کرد.
احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره راهاندازی مدارس غیردولتی وابسته از جمله مدارس وابسته به حوزه علمیه اظهار کرد: با هدف کمک به آموزش و پرورش، سایر دستگاهها میتوانند مدیریت مدارس را برعهده بگیرند؛ همچنین حوزه علمیه در بحث محتوای کتابهای درسی، تربیت معلم و مدرسهداری میتواند به آموزش و پرورش کمک کند.
وی افزود: هماکنون مدارس طرح امین فعال هستند که این مدارس وابسته به حوزههای علمیه است و از این منظر حوزه میتواند مدارس بیشتری را مدیریت کند.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: موضوع اداره مدارس توسط حوزه علمیه در قالب کارگروهی در شهر مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
پنجشنبههای بدون کتاب روزی برای حضور طلاب در مدارسمحمودزاده در پاسخ به این پرسش که آیا در قالب این طرح حوزه علمیه مدارس غیردولتی ایجاد خواهد کرد یا قرار است، اداره مدارس دولتی به حوزه واگذار شود؟ گفت: این کار در قالب مشارکت با آموزش و پرورش است و حوزه میتواند در مباحث نیروی انسانی، فضا یا اداره مدارس حضور یابد. هر اندازه که آموزش و پرورش توان داشته باشد ورود کرده و مابقی را حوزه کمک میکند، البته این طرح در حال بررسی است و قرار است در قالب تفاهمنامه به امضا برسد.
وی در پاسخ به این پرسش، یکی از تهدیدات مدارس وابسته این است که دانشآموزان مدنظر خود را آن هم با ملاکهای خاص خود پذیرش میکنند و عموم جامعه از ورود به این مدارس باز میمانند، متذکر شد: اینگونه نیست و ورود دانشآموز آزاد خواهد بود، مگر حوزه علمیه در یک شهر چند دانشآموز خاص خود را میتواند ثبتنام کند.
گفتوگوی غیرنمایشی با نوجوانان و جوانان را باید کلید بزنیم / نسل جدید "دینستیز" نیسترئیس سازمان مدارس غیردولتی افزود: این اقدام در جهت کمک به آموزش و پرورش است و قرار است حوزه علمیه در ماموریت سنگینی که آموزش و پرورش برعهده دارد، کمک کند. البته نظر ما این است که حوزه علمیه در تربیت نیروی انسانی و محتوای کتابهای درسی کمک کند و در کنار آن به موضوع مدرسهداری با مشارکت آموزش و پرورش و در قالب مدارس وابسته ورود داشته باشد.