پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

مشارکت مردم چهارمحال و بختیاری در انتخابات همواره حداکثری بوده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشارکت مردم چهارمحال و بختیاری در انتخابات همواره حداکثری بوده است

شهرکرد - ایرنا - دبیر ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور حداکثری مردم این استان در انتخابات مختلف، گفت: مشارکت بالای مردم این استان در دوره‌های گذشته، نیز امیدبخش حضور حداکثری مردم در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

سعید صالحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درصد مشارکت در دهمین دوره مجلس اسلامی 76.2 درصد بود، که این مساله نشانگر مشارکت بالا و حداکثری مردم استان صحنه‌های انتخابات است.

وی با بیان اینکه این استان در بخش مشارکت مردم در انتخابات، جزء 5 استان برتر کشور است، تصریح کرد: این موضوع نشان میدهد مردم استان در این دوره از انتخابات نیز خوش بدرخشند و با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای در حفظ و تقویت اقتدار نظام اسلامی موثر واقع شوند.

صالحی با اشاره به ثبت‌نام 229 داوطلب برای رقابت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان، اظهار داشت: از این تعداد تاکنون 57 نفر در عرصه رقابت باقی مانده‌اند.

دبیر ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری با اشاره به فراهم شدن تمامی تمهیدات و امکانات لازم برای برگزاری انتخابات در این استان، خاطر نشان کرد: هیچ چالش و مشکلی در این خصوص وجود ندارد و آماده شکل‌گیری حماسه دیگر در دوم اسفند هستیم.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری بیش از 947 هزار نفر جمعیت دارد که از این استان 4 نماینده به مجلس شورای اسلامی راه می‌یابند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور دوم اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*