چهارشنبه 30 آبان 1403

مشاوره حقوقی تلفنی

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
مشاوره حقوقی تلفنی

امروزه راهکارهای مختلفی برای مشورت با وکیل وجود دارد که یکی از آن‌ها مشاوره تلفنی است. به همین دلیل در ادامه قصد بررسی موارد زیر را داریم: مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟ برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی چه باید کرد؟ آیا مشاوره حقوقی تلفنی قابل اعتماد است؟ برای پاسخ به سوالات خود با ما همراه باشید.

تصور کنید شخصی در جاده‌ای دورافتاده تصادف کند. در این شرایط امکان دسترسی به وکیل و کسب اطلاعات در رابطه با اقدامات لازم وجود ندارد. بنابراین شخص مورد نظر نمی‌داند که برای دریافت خسارت چه مدارکی مورد نیاز است و ممکن است بدون تماس با نیروی پلیس و دریافت کروکی از افسر مربوطه، فقط مدارک شناسایی مقصر یا طرف دیگر حادثه را بگیرد که در این شرایط اثبات ادعا و دریافت خسارت بسیار مشکل می‌شود.

اما با وجود امکان اخذ مشاوره حقوقی تلفنی در هر نقطه از ایران و در هر ساعت از شبانه‌روز، دسترسی به وکیل کاربلد ممکن شده و می‌توان پس از اخذ مشاوره حقوقی اقدامات لازم را انجام داد.

مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟

بهترین مشاوره حقوقی، مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای متخصص و فوق متخصص است. چراکه در این روش می‌توان در هر ساعت از شبانه‌روز و در هر نقطه از ایران با وکلای کاردان و باتجربه مشورت کرده و در رابطه با نحوه تنظیم دادخواست و شکواییه، نحوه طرح دعوا، دادگاه صالح و... اطلاعات کاملی به دست آورد.

برای اخذ مشاوره تلفنی با وکیل، تنها نیاز به یک گوشی موبایل وجود دارد که خوشبختانه اکثر مردم ایران از پیر و جوان دارای گوشی هوشمند بوده و می‌توانند در کسری از ثانیه از مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی استفاده کنند.

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی چه باید کرد؟

برای اخذ مشاوره حقوقی تلفنی می‌توانید بدون خروج از منزل یا ایجاد وقفه در ساعات کاری، مدت‌زمان مشخصی را بین 5 تا 60 دقیقه به مشورت با وکیل اختصاص داده و پس‌ازآن اقدامات حقوقی لازم را انجام دهید.

برای این‌کار می‌توانید با شماره 02147625900 تماس بگیرید و زمانی را برای مشاوره با وکلای متخصص یا فوق متخصص رزرو کنید. همچنین افرادی که علاقه‌مند به دریافت مشاوره حقوقی فوری هستند می‌توانند هزینه مشاوره حقوقی تلفنی را پرداخت کرده و سپس فیش واریزی را به واتس‌اپ موسسه وکلای تلفنی ارسال کنند. به این ترتیب وکیل متخصص در کمتر از 5 دقیقه با شخص مورد نظر تماس گرفته و امکان مشورت تلفنی با وکیل فراهم می‌شود.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی

با توجه به اینکه مدت مشاوره حقوقی تلفنی بین 5 دقیقه تا یک ساعت است، نمی‌توان مبلغ مشخصی را به‌عنوان اجرت مشاوره در نظر گرفت. در واقع هزینه مشاوره حقوقی با توجه به مدت‌زمان آن تعیین می‌شود اما در مقایسه با حق‌الوکاله وکیل، بسیار ناچیز و به‌صرفه می‌باشد.

در این روش شما می‌توانید با وکیل متخصص یا فوق متخصص مشورت کرده و پس از کسب اطلاعات لازم، مراحل طرح دعوی و پیگیری پرونده را شخصاً انجام دهید. همچنین در طی زمانی که به پرونده حقوقی یا کیفری شما رسیدگی می‌شود نیز امکان بهره‌مندی از مشاوره حقوقی با وکیل متخصص وجود دارد.

اما در صورتی‌که وکیلی را به عنوان نماینده قانونی خود معرفی کنید اقدامات لازمه توسط وکیل انجام می‌شود و به همین دلیل لازم است حق‌الوکاله نسبتاً سنگینی به وکیل پرداخت شود.

مزایای مشاوره حقوقی تلفنی در مقایسه با مشاوره حضوری

مشاوره حقوقی تلفنی مزایای بی‌شماری در مقایسه با مشاوره حضوری دارد. در واقع در این روش نیازی به صرف زمان طولانی برای رفت‌وآمد و معطلی در دفتر وکیل وجود ندارد که این مسئله برای افرادی که دارای مشغله‌های گوناگون هستند به‌عنوان یک مزیت بسیار عالی به حساب می‌آید. همچنین در مشاوره حضوری زمان مشخصی برای مراجعه به وکیل در نظر گرفته می‌شود اما در مشاوره تلفنی می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز با وکلای متخصص در ارتباط بوده و سوالات خود را مطرح کنید. برای مثال پیش از تشکیل جلسه دادگاه یا بین زمان تنفسی که در دادگاه اعلام میشود، می‌توانید بلافاصله با وکیل تماس گرفته و در رابطه با مسائل مطرح شده مشورت کنید.

در چه مواردی می‌توان مشاوره حقوقی تلفنی دریافت کرد؟

امروزه لزوم مشاوره حقوقی با وکیل بر هیچ‌کس پوشیده نیست. در واقع در تمامی دعاوی حقوقی و کیفری بهتر است تا با وکیل متخصص مشورت کنید و پس‌ازآن اقدامات قانونی لازمه را انجام دهید. بنابراین تفاوتی نمی‌کند که مشکل شما تا چه حد ساده یا حاد است؛ در هر صورت بهتر است تا از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید و به این صورت از ضرر و زیان‌های احتمالی جلوگیری نمایید.

اما به‌طورکل در دعاوی ملکی (دعوای خلع ید، تخلیه ید، رفع تصرف عدوانی، الزام به تنظیم سند و...)، دعاوی خانواده (انحلال نکاح، مطالبه مهریه، اخذ حضانت فرزند، رفع ممنوع‌الخروجی فرزند و...)، تصادفات جرحی و غیر جرحی، دعاوی کیفری (قتل، کلاهبرداری، ربا، آدم‌ربایی، زنا، قاچاق مواد مخدر و...) و دیگر دعاوی مورد نظر می‌توان از مشاوره تلفنی با وکیل متخصص استفاده کرد.

آیا مشاوره حقوقی تلفنی قابل اعتماد است؟

به دلیل کلاهبرداری‌های اینترنتی که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده، بسیاری از افراد به موسساتی که مشاوره حقوقی تلفنی ارائه می‌دهند بی‌اعتمادند! به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا معتبرترین موسسه مشاوره حقوقی، یعنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی را به شما عزیزان معرفی کنیم.

در صورتی‌که وارد وب‌سایت رسمی این موسسه شوید و به پایین صفحه اسکرول کنید، می‌توانید نماد اعتماد الکترونیکی و نشان ملی ثبت رسانه‌های دیجیتال را مشاهده نمایید. با کلیک روی نماد اعتماد الکترونیکی، اطلاعات تماس موسسه وکلای تلفنی نمایش داده می‌شود. همچنین می‌توانید به سوابق کاری و عملکرد این موسسه دسترسی پیدا کنید. موسسه وکلای تلفنی دارای پنج سال سابقه کاری مداوم است که در طی این مدت‌زمان، میزان نارضایتی‌های ثبت شده برای این موسسه کمتر از انگشتان یک دست می‌باشد! بنابراین شما عزیزان می‌توانید بدون هیچگونه نگرانی از خدمات نگارشی و مشاوره‌ای موسسه وکلای تلفنی استفاده کرده و به این‌صورت پرونده حقوقی یا کیفری مورد نظرتان را در کمترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه برسانید.

تماشاخانه

ببینید | سیل پاکستان چطور قایق سازی را در این کشور رونق داد

ببینید | آنچه باید درباره تازه‌ترین آیفون بدانید؛ آیفون 14 می‌تواند با ماهواره در تماس باشد

فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام
مشاوره حقوقی تلفنی 2
مشاوره حقوقی تلفنی 3
مشاوره حقوقی تلفنی 4
مشاوره حقوقی تلفنی 5
مشاوره حقوقی تلفنی 6