پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه مشرق نیوز

اقتصادی وب‌گاه مشرق نیوز

وزارت صمت اعلام کرد: هرگونه واگذاری (فروش) کدملی و سایر مدارک مرتبط به شخص ثالث، برای واردات یا ثبت نام خودرو تخلف است و با متخلفان برخورد می‌شود.

افزایش جوجه‌ریزی در 3 ماه پایان سال که به ماهانه بیش از 150 میلیون قطعه رسیده ثبات را در بازار این محصول پروتیینی به ارمغان آورده است.

ایران خودرو از تداوم تولید خودروی پژو پارس با مساعدت سازمان ملی استاندارد خبر داد و اعلام کرد ثبت نام کنندگان به نوبت خودروی خود را دریافت خواهند کرد.

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده است که شرکت در دوره‌های مهارت‌آموزی سازمان فنی و حرفه‌ای برای مقرری‌بگیران بیکاری الزامی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جریمه 20 درصدی اخذ مالیات از بانک‌های متخلف و کاهش اعتبارات در پرداخت تسهیلات در دستور کار قرار گیرد.

با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروهای شاهین به دست خواهید آورد.

وانت نیسان دیگر ارزان نیست بلکه خود را به باشگاه میلیاردی ها نزدیکتر کرده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد تولید نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه فوریه 90 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

خودروهای وارداتی سایپا امروز شنبه 12 اسفند با رشد قیمت 10 میلیونی روانه بازار شده‌اند.

قیمت پژو پارس سال در بازار آزاد با رشد 10 میلیونی نسبت به هفته قبل به 635 میلیون رسید.

با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروهای ایرانی در بازار به دست خواهید آورد.‌

قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید، امروز بر اساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر 35 میلیون تومان است.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با 31 هزار و 792 واحد افزایش، به سطح 2 میلیون و 86 هزار و 618 واحدی رسید.

بانک مرکزی در تازه ترین گزارش، اعلام کرد: نرخ سود بازار بین بانکی با افت 0.02 درصدی نسبت به آخرین نرخ هفتگی به 23.58 درصد رسید.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از تمدید یک هفته‌ای برای دریافت سود سهام عدالت متوفیان در سال 1402 خبر داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ساکنان منطقه بی برخوردار شمال غرب تهران که از مترو بی بهره هستند است، با احداث دو ایستگاه در خط 7 از مترو بهره مند خواهد شد.