شنبه 11 اسفند 1403

مشگین‌شهر رتبه دوم استانی در صنعت طیور را دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشگین‌شهر رتبه دوم استانی در صنعت طیور را دارد

اردبیل - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی مشگین‌شهر گفت: این شهرستان در صنعت طیور رتبه دوم استان اردبیل را دارد.

یوسف جهانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در شهرستان مشگین‌شهر 320 نفر در 138 مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مرغ مادر گوشتی و تخمگذار مشغول فعالیت می‌باشند.

وی افزود: در این شهرستان سالانه بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ، 2 هزار و 700 تن تخم‌مرغ و بیش از 13میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید می‌شود.

او گفت: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 29 کیلوگرم است مصرف داخلی شهرستان حدود 2 هزار تن گوشت مرغ در سال می‌باشد که این امر بیانگر تولید بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستان‌های استان و نیز استان‌های همجوار صادر می‌گردد.

گوشت مرغ دارای مقادیر مناسب پروتئین و بسیاری از ریزمغذی‌ها بوده و چربی و کلسترول آن بویژه هنگامی که بدون پوست مصرف می‌شود، پایین است.

گوشت مرغ سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است و حتی محتوای این اسیدهای چرب را می‌توان با استفاده از تغذیه مناسب افزایش داد.

*س_برچسب‌ها_س*