مصباح یزدی
مصباح یزدی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله مصباح، آیت روشن بصیرت بود؛ او هم در مسائل دینی و هم در مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حقیقتاً دیدی نافذ و بصیرتی مثالزدنی داشت. هم ظرافتها و ظرفیتهای خودیها را خوب میشناخت، هم اهداف پیدا و پنهان استبداد و استعمار را میدانست و هم رنگها و نیرنگهای دشمنان اسلام و انقلاب را به زیبایی تشخیص میداد. او در بزنگاهها به صحنه میآمد و عماروار،...
تهران - ایرنا - کتاب «عرفان و سیاست؛ تبیین جایگاه سیاست و انقلاب اسلامی در مکتب عرفانی علامه طهرانی» به تبیین بخشی از اندیشه سیاسی علامه طهرانی و بررسی نسبت آن با اندیشه و جریان عرفانی وی می پردازد و در کنار پاسخ به شبهاتی در این باب، اشاره ای به منش و فعالیتهای اجتماعی مکتب این عالم دارد.
بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیدهای از نظرات مخاطبین «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.
کارشناس و پژوهشگر حوزه مهدویت، کتاب "مکیال المکارم" اثر سید محمدتقی موسوی اصفهانی را بهترین دستورالعمل برای ارتباط با امام زمان (عج) و انس با ایشان معرفی کرد.
آیت الله مصباح در این زمینه روشنگری کردند که آنچه شما به عنوان محور و معیار یک حکومت مشروع قرار دادهاید، این با اساس اسلام ناسازگار است. یا باید اسلام را قبول کنیم یا این نظریه را.
بر اساس واکاویهای صورت گرفته، روشن میشود که ظاهراً نخستین مصدر اسلامی نقلکننده مشکلِ زبانی حضرت موسی (ع)، طبری و آن هم برگرفته از تورات است که به تدریج به منابع دیگر راه یافته است.
موضع تند دربرابر اتاق بازرگانی نشان میدهد نواصولگرایی ایرانی از جنس اصول گرایان سنتی با دغدغه بخش خصوصی نیست. چندان که شافعی گفته در قانون بودجه 1401 از تعبیر بخش غیر دولتی به جای بخش خصوصی استفاده شده
معاونت آموزش حوزه علمیه امام رضا علیه السلام از برگزاری کارگاه فلسفه اصول با ارایه آیت الله علی اکبر رشاد خبر دارد.
پژوهشگر فلسفه سیاسی تأکید کرد: گذشته و آینده انقلاب اسلامی هر دو ریشه در فلسفه سیاسی اسلام دارند بنابراین آینده پژوهی باید بخشی از درس انقلاب اسلامی در دانشگاهها شود.
مدیرعامل بهنشر، انتشارات آستان قدس رضوی از حضور این انتشارات در دومین نمایشگاه مجازی کتاب با 700 عنوان خبر داد.
آیت الله رجبی با تاکید بر اینکه تحقیقات علمی و آموزشهای ما باید ناظر به متن جامعه و معضلات کشور باشد، گفت: باید بستر مبنایی و فکری خود را با مقام عمل پیوند دهیم.
آقای ملکیان با آیت الله مصباح ارتباط داشت؛ شاگرد ایشان نبود ولی در موسسه رفت و آمد داشت و آیت الله مصباح هم در عین حالی که بعضی از انحرافات را در ایشان تشخیص میداد با ایشان گرم میگرفت.
رفیعی آتانی معتقد است: در آستانه برنامه هفتم توسعه، نمیدانیم از نظر مبانی فکری، پیشرفت کشور را با چه شاخصهای باید بسنجیم، و بگوییم مسیر کشور به سمت پیشرفت است یا نه.
حجت الاسلام و المسلمین مصباح یزدی این نگاه که معتقد است دولت وظیفه ای در قبال به بهشت رفتن مردم ندارد را برگرفته از نگاه الحادی و سکولار دانست و نسبت به مطرح شدن اندیشههای سکولار در حوزههای علمیه هشدار داد.