یک‌شنبه 4 آبان 1404

مصوبه مجلس برای تشکیل سازمان هوش مصنوعی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مصوبه مجلس برای تشکیل سازمان هوش مصنوعی

نمایندگان مجلس با تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی موافقت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 4 آبان) در جریان ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح ملی هوش مصنوعی با اصلاح ماده 3 این طرح با 223 رأی موافق، 20 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 260 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند و در نهایت اصل ماده مورد تصویب قرار گرفت.

متن این ماده به شرح زیر است:

با هدف ساماندهی و توسعه زیست بوم هوش مصنوعی، سازمان ملی هوش مصنوعی به عنوان یک سازمان مستقل با استفاده از امکانات موجود تشکیل و دبیرخانه آن شورا ذیل رئیس جمهور فعالیت می‌کند.

تبصره 1- رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی با حکم رئیس‌جمهور تعیین می‌شود.

تبصره 2- سازمان ملی هوش مصنوعی موظف است ظرف مدت سه ماه پس از لازم‌الاجراشدن این قانون، اساس‌نامه سازمان ملی هوش مصنوعی را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کار و وزارت آموزش و پرورش تدوین و به تصویب هیات وزیران برساند.