شنبه 10 مرداد 1405

معافیت مالیاتی مؤسسات کنکور حذف می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
معافیت مالیاتی مؤسسات کنکور حذف می‌شود

براساس مصوبه مجلس، معافیت‌های مالیاتی مؤسسات کنکور اعم از سراسری و کنکورهای تحصیلات تکمیلی در سال آینده حذف می‌شود.

براساس مصوبه مجلس، معافیت‌های مالیاتی مؤسسات کنکور اعم از سراسری و کنکورهای تحصیلات تکمیلی در سال آینده حذف می‌شود.

به گزارشخبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 4 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1401 کل کشور، بند (ق) تبصر 6 لایحه بودجه را بررسی و تصویب کردند.

این مصوبه به شرح زیر است:

1- معافیت مالیاتی فعالیت‌های مربوط به انتشارات کمک درسی، حذف می‌شود.

2 - به منظور حمایت از تولید و صاحبان کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا، براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا، واحدهای صنفی با درآمد مشمول مالیات کمتر از یک میلیارد ریال در سال1400 علاوه بر معافیت‌های قانونی و بخشودگی و مشوق‌های مالیاتی، برای مالیات بر عملکرد سال 1400 از پنج واحد درصد بخشودگی از نرخ مالیاتی برخوردار می‌شوند.

3 - واردات خودروی آمبولانس توسط سازمان اورژانس کشور از پرداخت حقوق ورودی و عوارض گمرکی معاف است.

4- معافیت‌های مالیاتی مؤسسات کنکور دانشگاه‌ها اعم از کنکور سراسری و کنکورهای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشدو دکتری)، حذف می‌شود.