معاون حقوقی استقلال: از دعوت فدراسیون فوتبال استقبال می کنیم / اعضای باشگاه رقیب به آجورلو توهین کردند
فرشید سمیعی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس در خصوص دعوت فدراسیون فوتبال از دو باشگاه برای بررسی موضوع صدور بیانیه های اخیر اظهار داشت: از این فرصت مغتنم برای رسیدگی به تخلفات باشگاه رقیب استقبال می کنیم و می توانیم گزارش مبسوطی از موارد مرتبط را به مسئولین فدراسیون ارائه بدهیم.
سمیعی اضافه کرد: رویکرد باشگاه استقلال پرهیز از تنش و تشنج و تمرکز بر فعالیت های مرتبط با ماموریت های باشگاه است اما مجموعه دیگری که به دلیل بحران ها و تنش های مدیریتی و بی ثباتی نگران بروز تغییرات است متوسل به رفتارهای غیر حرفه ای و غیراخلاقی می شود که طبیعتا باشگاه استقلال در این موقعیت نمی تواند از حقوق خودش دفاع نکند.
معاون حقوقی باشگاه استقلال گفت: از فرصت مغتنمی که فدراسیون فوتبال فراهم ساخته استقبال و استفاده می کنیم چون قطعا قرار است به تخلفات باشگاه رقیب رسیدگی شود. مدیرعامل و سرمربی این باشگاه در مورد پرونده ای اظهار نظری و موضع گیری کرده اند که هیچ ارتباط و سمتی در آن ندارند، اقدام به صدور بیانیه ای با هدف تاثیرگذاری در روند رسیدگی به پرونده می کنند که تخلف آشکار و حرکتی غیر حرفه ای و غیر اخلاقی است. منصوبین و کارمندان آنها هم در بخش روابط عمومی و رسانه ای این باشگاه اقدام به وارد کردن اتهام کذب و توهین به مدیرعامل محترم باشگاه استقلال کرده اند که مستندات مرتبط در این زمینه هم به فدراسیون فوتبال و وزارت محترم ورزش ارائه و موضوع پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: فضای مطلوب این است که دو طرف در آرامش و با رویکردی حرفه ای در میدان ورزش با هم رقابت کنند اما وقتی یک طرف روی به رفتار غیر حرفه ای و اقدامات ناجوانمردانه آورده باشگاه استقلال یک قدم از حق خودش عقب نشینی نمی کند.
انتهای پیام /
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید وزارت ورزش و جوانان استقلال معاون حقوقی باشگاه استقلال فرشید سمیعی فدراسیون فوتبال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است