سه‌شنبه 23 بهمن 1403

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد: رسانه در ایران با کمبود مخاطب مواجه است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد: رسانه در ایران با کمبود مخاطب مواجه است

گرگان - ایرنا - معاون اطلاع رسانی و مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت که رسانه‌های بسیار زیادی در معنای عام آن اعم از روزنامه، نشریه، پایگاههای خبری و الکترونیکی در ایران فعالیت دارند ولی این کمیت بالا در بحث کیفی گرایی لنگ می‌زند و مخاطبان اندک هستند.

محمد خدادی عصر یکشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانس با مراسم متمرکز بزرگداشت روز خبرنگار استان گلستان گفت: 13 هزار رسانه در کشور داریم و برای این عدد بالا نیازمند تولید محتوا متناسب با نیاز روز و علاقه متکثر مخاطبان هستیم اما تولید خبر و اطلاعات همچنان به سبک و سیاق 60 سال پیش انجام می شود.

وی بیان داشت: علیرغم وجود مشکلات و کاستی ها رسانه های ایران در جریان پدیده کرونا نقش آفرینی بالایی در مهندسی افکار عمومی و جریان سازی خبری و اعتماد سازی مردم داشتند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها پا به پای مدافعان سلامت و بدون تعطیلی در حرکت بوده و هستند، خاطرنشان کرد: آینده رسانه در جذب مخاطب سیال و تخصصی شدن آن است مثلا در استان گلستان با اقتصاد مبتنی بر کشاورزی با محور پنبه نیاز به رسانه مرتبط دارد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد با یادآوری اینکه لازم است رسانه های ما از کمی گرایی به کیفی گرایی روی آورند گفت: سال گذشته 27 هزار نفر برای استفاده از اینترنت خبرنگاران ثبت نام کردند و بعد از آن هم پنج هزار نفر دیگر به این جمع اضافه شد اما متناسب با این حجم فعال رسانه‌ای؛ تولیدات فاخر نداریم. خدادی به مشکلات خبرنگاران هم اشاره کرد و گفت: 6 هزار و 500 نفر خبرنگار هنوز بیمه نیستند اما کمک‌های موردی به رسانه‌ها و خبرنگاران فقط مسکن موقت است و مادامیکه به سمت تولید کالای ناب و ارزشمند (خبر) نرویم جذب مخاطب نخواهیم داشت و مشکلات باقی خواهد بود.

وی اظهار کرد: اکنون تسهیلات به نام رسانه ها تعلق نمی گیرد بلکه کارکرد آنها مورد نظر است؛ تاکنون ارز 42 هزار ریالی بابت یارانه مطبوعات پرداخت شده و هیچ رسانه‌ای برای کاغذ یا مشکلاتی از این دست تعطیل نشده است. خددادی بیان کرد: استمرار بیمه، مالیات، وام و غیره فقط مسکن است و برطرف کننده مشکلات نیست؛ رسانه ها باید به کیفی گرایی و تولید محتوای مخاطب پسند روی آورند.

*س_برچسب‌ها_س*
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد: رسانه در ایران با کمبود مخاطب مواجه است 2