دوشنبه 5 آذر 1403

معایب عایق الاستومری که اگر ندانید کلاه سرتان میرود!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
معایب عایق الاستومری که اگر ندانید کلاه سرتان میرود!

عایق الاستومری دارای مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت و بخار آب از خود دارد وزن آنها بسیار سبک بوده و به خاطر داشتن انعطاف پذیری بالا می توان از آن در سیستم های گرمایشی و سرمایشی، عایق بندی لوله های بزرگ و صنعت خودروسازی استفاده نمود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از عایق های الاستومری برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی استفاده می کنند. همچنین در صنایع گوناگون مانند ساختمان سازی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. گرچه باید دانست که فوم های الاستومری دارای مقاومت حرارتی بالایی هستند پس اگر نیاز به مقاومت از نظر حرارتی دارید حتما به فکر خرید عایق الاستومری باشید.

همچنین عایق الاستومری دارای مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت و بخار آب از خود دارد وزن آنها بسیار سبک بوده و به خاطر داشتن انعطاف پذیری بالا می توان از آن در سیستم های گرمایشی و سرمایشی، عایق بندی لوله های بزرگ و صنعت خودروسازی استفاده نمود.

مواد تشکیل دهنده عایق الاستومری

عایق الاستومری از ماده هایی به نام Ethylene (اتیلن) و پلی‌پروپیلن (PP) ساخته شده است. که از آن در صنایع گوناگونی چون صنایع پتروشیمی، نفتی، صنایع خودروسازی و... استفاده می کنند.

بر خلاف سایر عایق ها، این نوع عایق دوستدار محیط زیست می باشد چون از مواد غیر سمی تشکیل شده است و هیچ خطری را برای انسان و محیط زیست به وجود نمی آورد. از آنجایی که کاربرد عایق الاستومری در صنعت افزایش یافته است؛ به فروشگاهی نیاز پیدا می کنید برای خرید عایق الاستومری که تجربه بالایی داشته باشند. شرکت پیشنهادی ما میزبان صنعت است که دارای سال ها تجربه کار می باشد. البته در ادامه متن در مورد این شرکت و مزایای عایق الاستومری بیشتر صحبت می کنیم.

دلایل محبوبیت عایق های الاستومری

عایق الاستومری از اتیلن و پلی‌پروپیلن (PP) با فرمول (-[CH2-CH(CH3)]n-) و داین ساخته شده است. این مواد تشکیل دهنده کمک می کنند تا این عایق استحکام بالا و انعطاف پذیری خوبی داشته باشد پس یکی از مهمترین دلایل محبوبیت خرید عایق الاستومری نسبت به عایق های دیگر در سال های اخیر همین استحکام بالا و انعطاف پذیری خوب آن می باشد.

عایق الاستومری رولی نیز دارای پهنای 100 میلیمتری است. از آنها معمولاً برای عایق کاری کانال آلومینیومی یا لوله هایی که دارای قطر بسیار بزرگی هستند، استفاده می شوند. عایق الاستومری دارای نصب آسان بوده و همچنین در چه در زمان و چه هزینه شما صرفه جویی می کنند.

دلایل استفاده از عایق الاستومری

یکی از سوالاتی که پیش از خرید عایق الاستومری شاید به ذهن شما بیاید این است که چرا باید از عایق الاستومری استفاده کنم؟ در ذیل مواردی را ذکر کرده ایم تا این دلیل برای شما واضح شود پس همراه ما باشید:

  • این وسیله به دلیل داشتن پیوستگی زیاد بخش های سازنده، از ورود آتش به لوله ها یا فضا های تاسیساتی جلوگیری می کند.
  • از هزینه های زیاد در اثر نبود عایق جلوگیری می کند.
  • از هزینه های زیاد در اثر نبود عایق جلوگیری می کند.
  • مقاوم در برابر بخار و آب
  • مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی طاقت فرسا
  • مقاوم در برابر فشار ها و ضربه ها
  • مقاوم در برابر انواع کپک
  • دارای نصب آسان
  • دارای انعطاف پذیری بالا
  • دارای نفوذ پذیری گرما
  • دارای طول عمر بالا
  • دارای نفوذ پذیری بخار
  • دارای ایمنی بالا

طبق تجربه، خرید عایق الاستومری از تمام جنبه ها مانند: کارایی، مقاومت، نصب آسان، طول عمر و ایمنی میتواند مفید باشد.

معایب عایق الاستومری

با این حال که عایق الاستومری ویژگی های بالایی دارد، اما مانند هر وسیله ای دیگری می تواند دارای چند عیب کوچک هم باشد که شامل موارد زیر است:

  • دارای ضریب انتقالی کمی نسبت به پشم سنگ و پشم شیشه است: ضریب انتقال صدا و صوت در عایق الاستومری کمی پایین است نسبت سایر عایق ها مانند پشم شیشه و پشم سنگ پس اگر این مورد برای شما مهم است به صفحه خرید پشم سنگ و خرید پشم شیشه رجوع کنید.
  • قیمت آن نسبت به پشم سنگ یا پشم شیشه بیشتر بوده و باید ببینید که آیا کار شما با سایر عایق ها راه می افتد یا خیر

عایق الاستومری در کجا استفاده می شود؟

زمانی که فوم الاستومری در سال 1954 تولید شد، بزرگترین کاربرد آن عایق در لوله کشی بود که در آن زمان هم، دارای اشکال و سایز های مختلفی بود. عایق الاستومری را بدون هیچ دردسری می توان نصب کرد و همانطور که گفته شد؛ برای انواع لوله کشی در ساختمان های مسکونی، تجهیزات و چیلر های بزرگ تجاری کاربرد دارد.

عایق الاستومری علاوه بر اینکه از پراکندگی بیش از اندازه سرما، از نفوذ محلول آب و نمک نیز جلوگیری می کند. برای ترمیم کردن عایق های قدیمی می توان عایق الاستومری را جایگزین کرد. برای فاضلاب و مخازن آب نیز استفاده از فوم الاستومری بهترین انتخاب است. در مکان هایی که در معرض آب هستند، از جمله دستشویی، استخر، حمام و آشپزخانه نیز بهتر است که از این نوع عایق استفاده شود. در ادامه کاربرد فوم الاستومری را می خوانید:

  • در لوله های برودتی یا در لوله های آب های سرد یا گرم
  • اجزای سیستم های تهویه و گرمایش
  • در سیستم های مکانیکی که در ساحل، صنایع گوناگون، دارویی و دریایی استفاده می شود

انواع عایق الاستومری

عایق های الاستومری دارای انواع متفاوتی هستند که در هر شرایط بهتر است تصمیم گرفته شود که کدام نوع برای خرید مناسب تر است پس برای آشنایی بیشتر به معرفی هر کدام میپردازیم:

1. عایق الاستومری پروتکت بلک

نوعی عایق حرارتی است. دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت، بخار آب و آلودگی از این عایق در مکان هایی که قصد ایزوله سازی آنها را داریم، استفاده می شود تا جلوی آلودگی را بگیریم. همچنین ساختار متخلخلی دارند.

2. عایق الاستومری رولی

برای استفاده از این نوع عایق ها، باید مکان و شرایط آب و هوایی را در نظر گرفت. معمولاً در فضاهای داخلی و خارجی خانه عایق الاستومری رولی نصب می شود. همچنین نصب این مدل عایق الاستومری، آسان است.

3. عایق الاستومری پشت چسب دار

عایق های قدیمی به علت ایجاد حساسیت تنفسی یا پوستی و همچنین به خاطر نصب زمان بر آنها، ترجیح بر این است که از عایق الاستومری چسب دار استفاده شود. آنها علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، از هدر رفتن زمان شما نیز جلوگیری می کنند. از این عایق در صنعت ساخت و ساز استفاده می شود.

4. عایق الاستومری روکش دار و عایق بدون روکش

استفاده از این نوع عایق الاستومری برای زمانی است که بخواهیم فضای داخلی یا خارجی در برابر اشعه خورشید یا بارندگی در امان باشد. معمولاً از این عایق ها برای زمانی استفاده می شود که آب و هوا دچار تغییرات زیادی می شود. در این زمان بهتر است از عایق الاستومری استفاده شود که بتواند مقاومت خوبی داشته باشد.

از عایق الاستومری روکش دار می توان در فضای بیرونی خانه استفاده کرد. مقاومت خوبی در برابر اشعه فرابنفش دارند. برای فضای داخلی خانه می توان از نوع بی روکش آن استفاده نمود.

5. عایق الاستومری شانه تخم مرغی

برای از بین بردن آلودگی صوتی بهتر است از عایق الاستومری تخم مرغی استفاده شود. در اصل عایق الاستومری شانه تخم مرغی، عایق صوتی است. دارای ساختار سلولی و متخلخل بوده و در دو نوع موجود هستند. مقاومت آنها در برابر عواملی چون جذب آب، حرارت، مواد شیمیایی و سایر آسیب دیدگی ها بسیار مناسب است.

سعی کردیم تمامی انواع عایق الاستومری را نام ببریم در صورتی که قصد خرید عایق الاستومری دارید و در این لیست نوعی که مد نظر شما است وجود ندارد میتوانید با کارشناس های ما در ارتباط باشید.

برگرفته شده از سایت میزبان صنعت: mizbansanat.net

شماره تماس برای خرید عایق الاستومری: 02191006669

ایمیل: [email protected]

معایب عایق الاستومری که اگر ندانید کلاه سرتان میرود! 2
معایب عایق الاستومری که اگر ندانید کلاه سرتان میرود! 3