ملت ایران توطئه دشمن در عرصه جنگ نرم را خنثی خواهند کرد
![ملت ایران توطئه دشمن در عرصه جنگ نرم را خنثی خواهند کرد](https://media.mehrnews.com/d/2022/03/06/3/4084100.jpg)
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس گفت: به یاری خداوند و حمایت مردم همیشه در صحنه، در جنگ نرم نیز دشمنان را ناامید و توطئه آنها را خنثی خواهیم کرد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس گفت: به یاری خداوند و حمایت مردم همیشه در صحنه، در جنگ نرم نیز دشمنان را ناامید و توطئه آنها را خنثی خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم تجلیل از اساتید، معلمان و مربیان فرماندهی آموزش تخصصهای هوایی شهید خضرایی که با حضور حجتالاسلام سید احمد قاضی رئیس اداره عقیدتی سیاسی این نیرو و جمعی از فرماندهان برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه معلم در تربیت و پرورش فرزندان و نقش آموزش در پیشرفت و ارتقای یک کشور اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری جامعه مدیون معلمان است و پیشرفت و ارتقاء یک کشور در گرو سلامتی معلمان و آموزش صحیح آنان است.
امیر واحدی تربیت نیروهای مکتبی، ارزشی، انقلابی و متخصص در نیروهای مسلح را ثمره زحمات معلمان عنوان کرد و افزود: سربلندی، افتخار و موفقیتهای نیروی هوایی ارتش در گذشته، حال و آینده مرهون تلاشهای معلمان پرتلاش و بی ادعای این نیرو در مراکز آموزشی در دانشگاه هوایی شهید ستاری و مرکز آموزش تخصصهای هوایی شهید خضرایی است.
وی با اشاره به جنگ شناختی دشمنان علیه ایران اسلامی، تاکید کرد: هدف دشمنان از به راه انداختن جنگ شناختی علیه کشورمان، از بین بردن اعتماد جامعه نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و القای ناامیدی در بین مردم عزیز ایران است که در این میان بیشتر تمرکز آنها بر روی جوانان و نوجوانان است و نقش معلمان در ارتقای بصیرت نوجوانان و جوانان و جهاد تبیین بیش از پیش ارزشمند و مؤثر است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس دشمنان را شکست داده و شگفتی آفریدیم، گفت: به یاری خداوند، حمایت مردم همیشه در صحنه و همت جوانان با بصیرت، در جنگ نرم نیز دشمنان را ناامید و توطئه آنها را خنثی خواهیم کرد.
در پایان این مراسم از اساتید، معلمان و مربیان آموزشی تجلیل به عمل آمد.