ملت صبور ایران؛ بزرگترین قربانی تیغ تروریسم شیطانی
رئیس بنیاد شهید، ملت صبور ایران را بزرگترین قربانی تیغ خشونت و تروریسم شیطانی دانست و گفت: اگرچه جهان، امروز هراسناک از اعمال غیرانسانی تمامی تروریستها، امنیت خویش را از کف داده، اما در دنیای ناامن امروز، ایران اسلامی در امنیت و آرامش است.
سعید اوحدی در پیامی که توسط عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در پنجمین همایش اسوههای صبوری با محوریت بزرگداشت شهدا و جانبازان ترور قرائت شد، تروریسم را عمل شیطانی دانست و اظهار کرد: ملت ایران انزجار خویش را از پویش تروریسم ابراز می کنند.
پیام کامل سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بدین شرح است:
متن پیام بدین شرح است:
شهادت هنر مردان خداست و اراده الهی بر آن است که خط سرخ شهادت را مستدام دارد و در این راه، بندگان شایسته خود را به مقام شامخ «عند ربهم یرزقون» برساند. بدون تردید هر قطره خونی که در راه حق و دین مبین اسلام ریخته شود، ریشه درخت اسلام را تنومندتر مینماید.
ملت صبور ایران، بزرگترین قربانی تیغ خشونت و تروریسم شیطانی است و اگرچه جهان، امروز هراسناک از اعمال غیرانسانی تمامی تروریستها، امنیت خویش را از کف داده، اما در دنیای ناامن امروز، ایران اسلامی در امنیت و آرامش است و این امنیت را مدیون دلاورمردیهای شهیدان و ایستادگی اسوههای صبور رنجدیده از پدیده شوم ترور هستیم که با بصیرت و چشمان بیدار، به حراست از تمامی مرزهای فرهنگی و جغرافیایی این کشور پرافتخار، ایستادند.
به احترام خون تمامی شهیدان و همنوا با تمام آزادیخواهان جهان، در «پنجمین همایش اسوههای صبوری» انزجار خویش را از پویش شیطانی تروریسم ابراز داشته و پیام همدردی ملت بزرگ ایران را به تمامی قربانیان آن در همه جای عالم ابراز میکنیم.
امید آن که در فردایی بهتر ریشه این عمل شیطانی خشکیده شده و تمامی ملتها از سایه هراسناک آن رهایی یابند.
به گزارش ایسنا، ماریا دوتسنکو، رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران نیز پیام آنتونیو گرتوش، دبیرکل سازمان ملل به مناسبت روز بینالمللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم را قرائت کرد.
متن پیام آنتونیو گوترش به شرح زیر است:
امروز قربانیان تروریسم را به یاد آورده و ارج مینهیم و در کنار آنانی میایستیم که اندوهناک هستند و افرادی که همچنان زخمهای فیزیکی و روانی قساوتهای تروریسم را تحمل میکنند.
اثر تروریسم بر قربانیان میتواند در طول عمر ادامه یافته و در نسلها طنینانداز شود. خاطرات تکاندهنده و فراموشنشدنی هستند، اما میتوانیم به قربانیان و بازماندگان با پیگیری حقیقت، عدالت و پرداخت غرامت همچنین تقویت ندای آنان و ارتقای حقوق بشرشان کمک کنیم.
سومین روز بینالمللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم در حالی رخ میدهد که جهان در آشوب است. بحران کووید19 راه زندگی و تعامل ما با یکدیگر را تغییر داده است، خدمات حیاتی برای قربانیان مانند روندهای عدالت جنایی و حمایت روانی قطع شده، به تاخیر افتاده و یا پایان یافته، در حالی که دولتها توجه و منابع را بر مبارزه با این همهگیری متمرکز کردهاند.
تعدادی از مراسم یادبود و گرامیداشت فسخ گردیده یا به گونه برخط (آنلاین) انجام میشوند که این امر مانع از توان قربانیان برای یافتن تسلی و آرامش شده است. به دلیل محدودیتهای فعلی، نخستین کنگره جهانی ملل متحد برای قربانیان تروریسم به سال آینده موکول گردید.
به یاد آوردن قربانیان تروریسم و تلاش بیشتر جهت حمایت و کمک به آنان مهم است تا بتوانند زندگیهای خود را از نو ساخته و ترمیم نمایند. این شامل تلاش ما برای همکاری با نمایندگان مجالس و دولتها به منظور تهیه پیشنویس و تصویب قانون، همچنین راهبردهای ملی به منظور کمک به قربانیان میشود.
باید به حمایت از انجمنهای قربانیان در راستای کار ارزشمند آنها ادامه دهیم و باید تضمین کنیم ندای آنانی که تحمل رنج کردهاند همواره شنیده شده و هرگز فراموش نشوند. سازمان ملل متحد در همبستگی با همه قربانیان تروریسم امروز و هر روز در کنار آنان ایستاده است.
انتهای پیام