سه‌شنبه 31 تیر 1404

منظره جالب از تهران در عهد قاجار / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
منظره جالب از تهران در عهد قاجار / عکس

فرادید نوشت: عکسی که در زیر ملاحظه می‌کنید، علاوه بر چشم‌اندازی وسیع از شهر تهران در دوره قاجار، معماری خاص خانه‌های این شهر در آن دوران را نیز به ما نشان می‌دهد.

دیمیتری درماکوف، نقشه‌بردار نظامی و عکاس اهل گرجستان بود که در سال 1879 میلادی (1258 شمسی) برای نخستین بار به ایران سفر کرد. او تا سال 1915 در کشورهای ایران، ترکیه و برخی دیگر از کشورهای همسایه زندگی کرد و در این مدت عکس‌های زیادی از مناطق مختلف این کشورها تهیه کرد.

در عکسی که در اینجا ملاحظه می‌کنید، درماکوف با هنرمندی منظره‌ای زیبا از شهر تهران را ثبت کرده است. در این عکس نسبتا مه‌آلود، تصویری رویاگونه از خانه‌هایی را می‌بینیم که دورتادور حیاط‌های پردرخت را احاطه کرده‌اند.

تهرانی که در این عکس می‌بینیم با بادگیرها، عمارت‌های کلاه‌فرنگی و درختان سرو و چنارش، در نسبت با تهران امروزی شبیه یک افسانه فراموش شده است.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1782948
منظره جالب از تهران در عهد قاجار / عکس 2