یک‌شنبه 21 اردیبهشت 1404

مهرکام پارس 10 نوع ماده اولیه وارداتی را برای تولید محصول داخلی سازی کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مهرکام پارس 10 نوع ماده اولیه وارداتی را برای تولید محصول داخلی سازی کرد

اخبار شرکتها؛ ایکوپرس- مدیرعامل شرکت مهرکام پارس گفت: موفقیت این شرکت با یاری شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌های امیرکبیر و صنعتی اصفهان و شرکت های تولیدکننده مواد پلیمری به دست آمده است.

مرتضی محمدی خاطر نشان کرد: بدین ترتیب می توان گفت این شرکت در تامین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محصولاتش تا بیش از90 درصد به خودکفایی رسیده و امید دارد با همیاری شرکت های دانش بنیان بتواند دیگر مواد اولیه پلیمری مورد نیازش را از جمله EPP، ABS و PBT در کوتاه‌ترین زمان به خودکفایی برساند.

وی به صرفه اقتصادی استفاده از مواد داخلی به جای نوع خارجی و جلوگیری از خروج ارز نیز اشاره کرد و گفت: مواد اولیه داخلی همواره در دسترس است و هیچگاه برای تامین آن با مشکل لجستیکی روبه‌رو نیستیم.

مهرکام پارس به عنوان یکی از شرکت های تولیدکننده مجموعه قطعات پلیمری تزیینی برای گروه صنعتی ایران خودرو به تازگی، تزیینات بیرونی و تولید سپر جلو و عقب تارا، محصول جدید این گروه صنعتی را برعهده دارد. این سپرها در دو مدل برای خودروهای دنده ای و اتوماتیک تولید می شود. مجموعه سپر عقب مدل اتوماتیک به دوربین مجهز است.

شرکت مهرکام پارس در محصول کراس اوور ایران خودرو نیز در تولید مجموعه قطعات تزیینی داخلی و بیرونی پلیمری نقش ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام / ب

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مهرکام پارس اصفهان دانش تولید مرتضی محمدی مدیر عامل مهرکام پارس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است