سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

اجتماعی خبرگزاری مهر

اجتماعی خبرگزاری مهر

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: نقشه‌های گردشگری در 14 ایستگاه در حال نصب است و نقشه جامع گردشگری مترو به‌زودی رونمایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از افتتاح فاز اول پروژه ستاری فهمیده تا پایان پاییز خبر داد.

نشست کمیته علمی سومین جشنواره جایزه ملی جوانی جمعیت با بررسی شیوه‌نامه ارزیابی و امتیازدهی این دوره از رویداد برگزار و بر طراحی سازوکار ارزیابی شفاف، منصفانه و مبتنی بر قانون تاکید شد.

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: صندوق بهره برداری و احیای بناهای تاریخی باید پیشران احیای هویت ایرانی و توسعه فرهنگی نه صرفاً نهادی اقتصادی باشد.

نشست خبری رویداد ملی جامعه پرداز با هدف هم افزایی میان فعالان حوزه خانواده برگزار شد.

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: در رویداد ملی تبادل فناوری از شرکت‌های دانش بنیان برای مشارکت دعوت می‌شود.

میلیون‌ها راننده تاکسی‌های اینترنتی در ایران هر روز ساعت‌ها کار می‌کنند، اما هنوز از ابتدایی‌ترین حقوق بیمه‌ای و حمایت‌های اجتماعی محروم‌اند.

در نشست دبیران مدیریت بحران تهران بر هدفمند شدن جلسات ستادها، اولویت‌بندی مخاطرات و آموزش 20 هزار کارمند شهرداری تأکید شد.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری با سفیر جمهوری ترکیه در تهران و هیئت قضایی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

با حکم سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علی عموئی به عنوان سرپرست دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارتخانه منصوب شد.

ارومیه - مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: با تولد 6 گوساله گوزن زرد ایرانی طی سال جاری در سایت رشکان تعداد این گونه با ارزش به 18 راس در این مرکز رسید.

مجتمع قضایی خانواده شماره 3 تهران با حضور معاون اول قوه قضاییه افتتاح شد. این مجتمع با 9 شعبه فعال، به دعاوی خانواده در شرق تهران رسیدگی می‌کند.

کجور - طبیعت بکر، فرهنگ سنتی و جاذبه‌های منحصربه‌فرد، راهتان را به سوی کندلوس می‌کشاند؛ روستایی که امروز مقصد گردشگری جهانی شده است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا از تشدید کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور برای دومین بار در سال جاری در نامه‌ای به وزیر بهداشت، نسبت به دریافت مبالغ بیشتر از تعرفه‌های قانونی توسط بیمارستان‌های خصوصی هشدار داد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت هزار و 980 میلیارد ریالی قاچاقچی ارز خبر داد.