شنبه 26 اردیبهشت 1405

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

حدود 30سال پیش لستر آر. براون سئوال کلیدی «چه کسی چین را تغذیه خواهد کرد» را مطرح کرد. طی این 3دهه، دولت چین پیوسته تضمین امنیت غذایی را به عنوان وظیفه مهم سیاسی خود در اولویت قرار داده است.

نشست هم‌اندیشی و بررسی عملکرد گمرکات شهید رجایی و بوشهر با حضور معاونین گمرک ایران و جمعی از مدیران ستادی گمرک برگزار شد.

رئیس پیشین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: طی 26 ماه مسئولیتم، ساخت 18 هزار واحد مسکن شهری و محرومان آغاز شده که بخشی از این واحدها تکمیل و آماده بهره‌برداری است.

با ارزیابی فنی، اقتصادی و سیاسی، برخی میادین مشترک ایران ظرفیت بالاتری برای اجرای توافق یکپارچه‌سازی مخزن دارند؛ مدلی که می‌تواند آغازگر فصل تازه همکاری و صیانت از منابع ملی باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور درخواست کرد تا در کاهش 30 تا 50 درصدی سهمیه سوخت مورد نیاز ماشین‌های کشاورزی بازنگری شود.

چهل و پنجمین مرحله قرعه‌کشی بزرگ حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز ریالی - ارزی بانک سپه با 2100 جایزه 250 میلیون تومانی و شعار باران امید در نخستین بانک یکصد ساله ایرانی برگزار می‌شود.

بارش پراکنده در سواحل غربی دریای خزر، افزایش ارتفاع موج در دریای عمان و خزر، و وزش باد شدید به ویژه در شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

در تازه‌ترین طرح فروش ایران‌خودرو، بیش از 6 میلیون نفر برای خرید تنها 73 هزار خودرو ثبت‌نام کرده‌اند؛ آماری که شانس موفقیت متقاضیان را به کمتر از یک و نیم درصد کاهش داده است.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: مقرر شد تا شرکت‌های ملی نفت و گاز ظرف دو هفته آینده برنامه مشخص خود را برای اجرای تکالیف قانون و تسویه منابع مربوط به بهینه‌سازی به کمیسیون اصل نود ارائه کنند.

در جلسه اخیر اعضای گروه اوپک پلاس، قرار شد از ماه نوامبر عرضه نفت این گروه به بازار جهانی 137 هزار بشکه در روز افزایش یابد.

در معاملات بازار جهانی ارزهای مجازی قیمت بیت کوین پس از رشد خوب دیروز، امروز منفی شد و به زیر 124 هزار دلار رسید.

امروز دوشنبه 14 مهر 1404 شاخص کل بورس تهران با افزایش 41,883 واحد معادل 1.47 درصد به رقم 2,895,941 واحد رسید و در آستانه عبور از مرز روانی 2,900,000 واحد قرار گرفت.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: بارورسازی ابرها یکی از روش‌های علمی استحصال آب است که می‌تواند تا 10 درصد بارش‌های قابل ریزش را افزایش دهد، اما در مقیاس‌های گسترده کارایی چندانی ندارد.

سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک از افزوده شدن گوشت بلدرچین، ماهی و میگو به 12 قلم کالای اساسی این طرح خبر داد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دستورعمل مبارزه با قاچاق سوخت را که به تأیید رئیس‌جمهوری رسیده است به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ کرد.

با کسری روزانه 300 میلیون‌مترمکعب گاز در زمستان و پیش‌بینی رسیدن به 600 میلیون تا سال 1410، صنعت پتروشیمی به‌عنوان ستون صادرات غیرنفتی ایران در معرض زیان سنگین و از دست‌دادن بازارهاست.