جمعه 23 مرداد 1405

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

رئیس مجلس گفت: ما با اقدامات فردی و پراکنده نمی‌توانیم به نتیجه برسیم؛ همکاری میان نهادهای دولتی و مردمی باید ساختاری و هدفمند باشد.

شاهرود - نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با تاکید بر اینکه «پای شاهوار ایستاده‌ام»، نسبت به ادامه روند معدن‌کاری در ارتفاعات شاهوار هشدار داد و مخالفت شدید خود را با این موضوع اعلام کرد.

شیراز - قائم‌مقام وزیر کشور در سفر دو روزه به استان فارس از مناطق مختلف استان بازدید و با نماینده ولی فقیه در استان فارس و همچنین فرمانداران دیدار کرد.

یزد - معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با جمعی از صنعتگران یزدی گفت: برنامه دولت چهاردهم بر انتقال بخشی از امور اجرایی و حاکمیتی به بخش خصوصی استوار است.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: طی بررسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که عملکرد وزارت راه و شهرسازی در اجرای قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره بها، در یک سال و نیم دولت فعلی ناموفق بوده است.

برنامه «بدون تعارف» به گفت‌وگو با خانواده دانشمند هسته‌ای، شهید امیرحسین فقهی پرداخت.

وزیر خارجه در نامه‌ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل نوشت: با پایان قطعنامه 2231، هرگونه ادعای «احیا» یا «اعاده» قطعنامه‌های خاتمه یافته، از اساس باطل بوده و فاقد مبنای حقوقی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: رها بودن فضای مجازی در کشورمان مشکلات جدی به‌ویژه در حوزه روانی و اجتماعی ایجاد کرده است و باید این فضا ساماندهی شود.

وزارت خارجه کشورمان در مورد انقضای قطعنامه شماره 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلاکرد که محدودیت‌های پیش‌بینی‌شده در مورد برنامه هسته‌ای ایران امروز26 مهرماه خاتمه می‌یابد.

وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: برنامه هسته‌ای ایران حقوق حاکمیتی غیرقابل مذاکره است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن با انتشار بیانیه‌ای، اظهارات اخیر مدیرکل سرویس امنیتی بریتانیا (MI5) درباره دخالت ایران در «طرح‌های مرگبار» و اقدامات فرامرزی را به شدت محکوم و رد کرد.

اهواز - چند پروژه راکد و نیمه‌تمام در اهواز از جمله مدارس عین‌دو و کمپلو شمالی و استخر ناحیه چهار، با جذب اعتبار از سازمان نوسازی مدارس کشور وارد فاز اجرایی شدند.

قشم - معاون رئیس جمهور در توسعه روستایی و امور مناطق محروم از تخصیص اعتبارات قابل توجه صندوق پیشرفت و عدالت و وزارت میراث فرهنگی برای توسعه روستاها خبر داد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با پیوستن به پویش «بسازمدرسه» یک ماه کامل از حقوق خود و ماهانه پنج میلیون تومان از آن را برای هزینه‌کرد در طرح عدالت آموزشی دولت چهاردهم اختصاص داد.

امیر سرتیپ نصیرزاده با خانواده شهیدان عسگری و طالبی، از شهدای سرافراز جنگ 12 روزه دیدار و گفتگو کرد.

امیر سرتیپ خلبان شیرافکن همتی، از خلبانان سرافراز و فرماندهان پیشکسوت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به همرزمان شهیدش پیوست.