دوشنبه 6 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری مهر

سیاسی خبرگزاری مهر

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران گفت: پیام ما روشن است: دچار هیچ توهمی نشوید؛ ملت ما در اراده خود برای دفاع از میهن در برابر رژیم اسرائیل هرگز سست نخواهد شد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس گفت: حمله بزدلانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای نشان داد دشمنی که از صدای مقاومت و حقیقت‌گویی بیش از هر سلاح دیگری می‌ترسد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: رژیم صهیونیستی با حمله به صدا و سیما خواست در نظام اطلاعاتی ایران توقف ایجاد کند، رسانه‌های ما کار خود را به خوبی بلدند.

سخنگوی شورای نگهبان نوشت: هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با آزادی بیان و حقیقت است.

تبریز - یک جنگنده F35 رژیم صهیونیستی در تبریز منهدم شد.

چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن برگزار شد.

عصر امروز رژیم غاصب صهیونیستی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیمای کشورمان را مورد هدف قرار داد.

در یک اقدام بی‌سابقه، تصویری دقیق و سه‌بعدی از مراکز کلیدی نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که به‌عنوان مبادی اصلی جنایت‌ها و حملات علیه کشور عزیزمان شناخته می‌شوند، منتشر شد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: حمله به صدا و سیما صرفاً حمله به یک ساختمان رسانه‌ای نبود، بلکه تهاجمی آشکار به «حق مردم برای دانستن»، «آزادی گردش اطلاعات» و «رسانه حقیقت‌گو» بود.

سخنگوی دولت اعلام کرد: حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما نشانه ترس عمیق تل آویو از آگاهی جهانیان است.

سخنگوی دولت گفت: ما در یک جنگ تحمیلی قرار گرفتیم چیزی که علاقمند به آن نبودیم. مراقبت کنیم و فراموش نکنیم که امروز یکی از عوامل قدرت ما آرامش مردم و انسجام ملی است.

سخنگوی نیروهای مسلح گفت: رژیم صهیونیستی از روی ناتوانی و شکست‌های پی در پی دست به حمله به صدا و سیما زد.

خلیفه ارمنی تهران در پیامی اعلام کرد: حمایت کامل خود را از برادران و خواهران ایرانیمان اعلام می‌کنیم. ایمان داریم که ایران می‌تواند با پیروزی از این بحران‌ها عبور کند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، گفت: در شرایط کنونی مذاکره بی‌معناست؛ با قدرت مقابل اسرائیل ایستاده‌ایم و حملات را ادامه می‌دهیم.

وزیر امور خارجه نوشت: تمام شواهد نشان می‌دهد هدف حمله جنایتکارانه نتانیاهو به ایران این بود که مانع یک توافق میان ایران و آمریکا شود.

ایران در سال‌های جنگ با محدودیت‌های شدیدی برای خرید تسلیحات مواجه بود؛ از تأمین قطعه برای جنگنده‌های نیروی هوایی گرفته تا تجهیزات سبک انفرادی.