پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

همایش مقاومت اسلامی روز یکشنبه 22 مرداد در مسجد حسینیه ارشاد برگزار می‌شود.

نویسنده کتاب «دزد و شاهزاده» گفت: به هر جایی که می‌روم با نوجوانان صحبت می‌کنم، معمولاً کتاب‌های دینی را می‌پسندند به شرطی که با قلم روز باشد؛ یعنی ذائقه نسل امروز فرق کرده است.

کتاب «دَه؛ مجموعه داستانک های عاشورایی» نوشته جمعی از نویسندگان کانون ادبی بانوی فرهنگ توسط انتشارات سوره مهر منتشر و راهی بازار نشر شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران گفت: هر جا پنجره‌ای از جهاد باز بود، شعبان نصیری آنجا بود. انسان‌هایی چون شعبان نصیری باید به عنوان اسطوره و قهرمان به جهانیان معرفی شوند.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت هفته مد تهران از 29 دی ماه تا پنج بهمن برگزار می شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم بتوانیم با حمایت مجلس نیازهای جامعه جوان مان که به دنبال زیبایی، تنوع، پوشش هستند را در چارچوب شرع، قانون و اخلاق تأمین کنیم.

کتاب عکس «کاظم اخوان» از عکاسان پیشکسوت انقلاب و دفاع مقدس دوشنبه 17مرداد توسط انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح رونمایی شد.

آئین رونمایی از رمان «واروس» نوشته علی دادستان عصر امروز سه شنبه 17 مرداد در کتابشهر بهارستان برگزار می‌شود.

محمود دامغانی گفت: باید با کتاب و مستندسازی مجاهدت‌های سردار سلیمانی از تحریف ایشان جلوگیری کنیم. باید تدارکی ببینیم تا در هر منطقه‌ای از تهران یک قفسه از آثار حاج قاسم سلیمانی داشته باشیم.

رادیو صبا روز چهارشنبه 18 مرداد برنامه فرهنگی «به توان هفت» را با موضوع سرباز وطن راهی آنتن می‌کند.

کتابخانه تخصصی کودک و نوجوانان فرهنگسرای رسانه فردا چهارشنبه 18 مرداد افتتاح می‌شود.

یک پژوهشگر گفت: قدرت‌های مدعی حقوق بشر با استفاده از حربه تحریم در پی عقب نگه داشتن کشورمان در حوزه فناوری‌های نوین و راهبردی از جمله هوش مصنوعی هستند.

نمایش رادیویی «شرق بهشت» به کارگردانی ایوب آقاخانی بر اساس رمان مطرح جان استاین بک تولید و پخش شده که یازدهمین قسمت آن را می‌شنوید.

محمود صارمی در وصیت‌نامه خود نوشته است: سلاح خبرنگار، کاغذ و قلمی است که با آن قول سدید می‌گویند؛ یعنی برای جامعه خوب و مفید حرف می‌زنند و از حق می‌گویند.

چهارمین سوگواره «ریحانه های بهشتی» توسط موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از 20 تا 30 مرداد در محل مرکز همایش‌های بین المللی خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.