شنبه 25 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

رمان «کتابفروشی پل کالج» نوشته مرجان کمالی با ترجمه فرناز رحیم توسط نشر صاد منتشر و راهی بازار نشر شد.

نشست برخط بررسی کارنامه ایران شناسی دیوید استروناخ شامگاه امروز جمعه 16 شهریور به طور برخط برگزار می شود.

بازی‌ها در برخی از کشورهای جهان جایگاه ویژه‌ای در سبد محصولات مصرفی خانواده ها داشته و توانسته‌اند ارزش اقتصادی بالایی را ایجاد کنند.

کتاب «سفر فلسفی در جستجوی معنای زندگی» نوشته یووال لوری با ترجمه سعید عابدی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

این هفته به واسطه درگذشت محمدعلی بهمنی و جلیل تجلیل برای اهالی فرهنگ و ادب، هفته سختی بود.

مراسم جشن امضای رمان جدید محمدمهدی رسولی با عنوان «می‌می‌رَمَت» فردا جمعه 16 شهریور برگزار می شود.

اجلاس تاثیر تمدنی ایران بر بلغارستان با پیشنهاد رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان برگزار شد.

کتاب «مبانی لیبرالیسم کلاسیک» نوشته ایمون باتلر با ترجمه محمدامین کشاورز حداد و محمد وحید جوکار توسط انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

امید که در همه عرصه ها طراوت و تازگی و صدای پای تغییر آشکارا شنیده شود. و دوباره همان مدیران تکراری را نبینیم...

آملی نوتومب، در کتاب جدیدش بار دیگر خواننده را با خود به ژاپن می‌برد و ترکیبی از گردشگری، غذا، خاطره و شوک فرهنگی ایجاد می‌کند.

چهار جلد اول «کلاس دومی کتاب دومی» اثر نویسندگان کودک و نوجوان در آستانه مهرماه توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شد.

«زخم پاییز» سفری است به دنیای یک فرد وظیفه شناس که در نقش فرزند، همسر و پدر یک الگو برای جوانان عصر حاضر است.

کتاب «در باب شهروند» نوشته توماس هابز با ترجمه یاشار جیرانی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سفر به ترکیه گفت: حضور گردشگران خارجی در ایران بهترین وسیله برای بی‌اثر کردن تبلیغات منفی رسانه‌های استکباری علیه جمهوری اسلامی است.

موکب‌های خدمت رسانی عراق در ایام اربعین، در ایام شهادت امام رضا (ع) به مدت 5 روز به زائران مشهدی خدمت می کنند. موکب ثامن الحجج (ع) یکی از آنهاست.

محمدجواد گودینی می گوید جلیل تجلیل از اساتید کم نظیر در زمینه علوم بلاغی بوده که کتاب «معانی و بیان» را در شرح آرایه های ادبی و زیبایی شناسی ادبی تألیف کرده است.