دوشنبه 22 اردیبهشت 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

هادی خورشاهیان گفت: حوزه اقتباس روایت ایرانی بسیار مهم است. در حال حاضر 90 درصد فیلم‌های هالیوود اقتباس است اما متأسفانه ما در اقتباس ادبیات معاصر موفق نبودیم.

به مناسبت پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک ایران و ویتنام و در چارچوب مبادلات دوجانبه، «روزهای فرهنگی ویتنام در ایران» از 18 تا 20 مرداد در موزه سینمای ایران برگزار می‌شود.

آئین رونمایی از کتاب «آبی به شب نزدیک تر است» نوشته دنیا چهرازی توسط انتشارات خانه کاغذی با همکاری شهر کتاب ابن سینا برگزار می‌شود.

هشتمین دوره از پویش کتابخوانی کتاب‌شارژ با محوریت کتاب «زینب دوش نبی» ویژه نوجوانان و بزرگسالان، توسط مرکز رسانه‌ای شیرازه آغاز به کار کرد.

مؤسس و بازرس انجمن فرانچایز ایران گفت: با اینکه فرانچایز پیچیده نیست اما تعریف آن در کشور ما متفاوت است. در حال حاضر با توجه به آمار و ارقام، امروزه بزرگترین فرانچایز دنیا در آمریکا است.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همراهی اصناف کشور در طرح پاسداشت زبان فارسی، 72 درصد افزایش یافته است.

به‌پیشنهاد معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 17 مرداد به‌عنوان «روز خبرنگار - سالروز شهادت شهید محمود صارمی» در تقویم رسمی کشور ثبت می‌شود.

حمید بابایی نویسنده کتاب «رودخانه ماهی و نهنگ» می‌گوید مردم اطلاع درستی از فعالیت جهادی طلبه‌ها ندارند اما شاید این‌کتاب به‌واسطه تخیلی‌نبودنش نگاه واقع‌گرایانه‌ای در این‌باره ایجاد کند.

سومین جلسه از ویژه برنامه «بچه‌های رستا» به موضوع هوش مصنوعی پرداخته و تلاش دارد سوالات نوجوانان در این زمینه را پاسخ بدهد.

پیکر مطهر یک شهید پاسدار دوران دفاع مقدس روز پنج‌شنبه 12 مرداد در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد.

رمان‌نویس کانادایی که ادبیات را با داستانی از جان اشتاین‌بک کشف کرد، شعر را برای زمان‌های بحرانی کارساز می‌داند و درخشش جوآن دیدیون را به تازگی کشف کرده است.

نمایش رادیویی «شرق بهشت» به کارگردانی ایوب آقاخانی بر اساس رمان مطرح جان استاین بک تولید و پخش شده که دهمین قسمت آن را می‌شنوید.

شورای فرهنگ عمومی کشور با صدور اطلاعیه‌ای فراخوان ارسال پیشنهادات تقویم روز اصناف، حرفه‌ها و مشاغل کشور را منتشر کرد.

کتاب «فرم و آفرینش در موسیقی ایرانی» نوشته فرهاد فخرالدینی توسط انتشارات معین به چاپ پنجم رسید.

رزمندگان اسلام بدون هیچ‌گونه تلفاتی در عملیات ثارالله موفق شدند ارتش عراق را از قصر شیرین بیرون کنند.

کتاب «ماجرای عجیب یک جشن تولد؛ روایت مستند زندگی شهید مدافع حرم مهدی ثامنی‌راد» نوشته جواد کلاته عربی توسط انتشارات 27 بعثت به چاپ ششم رسید.