یک‌شنبه 2 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

ویژه برنامه سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) همراه با برپایی مراسم عقد یک زوج جوان و حضور جمعی از مدیران شهری فردا چهارشنبه 31 خرداد در فرهنگسرای سلامت برگزار می‌شود.

فراخوان دومین دوره جایزه جهانی ادبیات فلسطین با همکاری اتحادیه‌ها و تشکل‌های فرهنگی و ادبی منتشر شد.

مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امسال برای اولین بار طرح مراکز الگو را خواهیم داشت که بر اساس سه رویکرد مهارت فکر و اندیشه، مسائل تربیتی و سلامت ذهنی و جسمی برگزار می‌شود.

شیراز - سی ام خرداد سالروز اعلام قیام مسلحانه منافقین در سال 1360 است، در این مقطع زمانی بیش از 400 نفر از شهروندان بی گناه در استان فارس به شهادت رسیدند.

مدیر کل پایش فقر دفتر مطالعات رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه نقد و بررسی کتاب «مبارزه با نابرابری» اسنپ را معادل توزیع کالابرگ در ایران برشمرد.

معاون توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی از برگزاری مرحله نهایی و اختتامیه دومین دوسالانه قصه گویی نهال امید در منطقه آزاد ارس از 30 خرداد تا 1 تیرماه 1402 خبر داد.

رشت - مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان با اشاره به اینکه رشت کمترین سرانه فضای مطالعه استان و کشور را دارد، گفت: تکمیل و بهره برداری از کتابخانه مرکزی رشت دربهبود شاخص‌های مطالعاتی موثر است.

دومین جلسه از سلسله نشست‌های گفت‌وگو محور بچه‌های رستا با موضوع ایمان و امید در دوران نوجوانی امروز سه‌شنبه 30 خرداد در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

مجموعه آثار هوشنگ مرادی کرمانی در قالب کتاب «بقچه قصه‌های کوتاه و بلند» توسط انتشارات معین منتشر و راهی بازار نشر شد.

مرضیه نفری گفت: کتاب «بی نام پدر» از شاهنامه به عنوان تاریخ اسطوره‌ای ایران و از حادثه کردستان و مهاباد به عنوان بخشی اثرگذار و مهم در تاریخ معاصر وام می‌گیرد.

نخستین رویداد ملی «هم‌نوشت» روز پنجشنبه اول تیر در محل مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود.

برادر یکی از شهدای دفاع مقدس می‌گوید برخی از مردم به اشتباه تصور می‌کنند به خانواده شهدا خیلی رسیدگی می‌شود و نگاه خاصی درباره آن‌ها وجود دارد در حالی‌که این‌گونه نیست.

وزیر فرهنگ قطر در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب دوحه گفت: تقویت دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی عمومی و نزدیک کردن دو ملت ایران و قطر از مسیر فرهنگ و هنر ضروری است.

رئیس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گفت: تمرکز خود را بر این مهم گذاشته ایم که بتوانیم حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فناورانه جریان اقتصادی ایجاد کنیم.

در حاشیه دیدار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و مسئولان غرفه مالزی در حاشیه نمایشگاه کتاب پکن از ایران برای حضور در رویداد رایت کتاب دعوت شد.