یک‌شنبه 5 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

مجموعه سه‌جلدی «باشگاه پرستاران بچه» نوشته آن. ام. مارتین با ترجمه سعیده بوغیری توسط انتشارات آفرینگان منتشر و راهی بازار نشر شدند.

مدیر بخش داستان و روایت نشر صاد در مراسم اختتامیه جایزه خودنویس گفت: سه دوره مسابقه خودنویس حرکتی است که به قله قاف خواهد رسید.

بازی «من دزد نیستم» بازی شبیه ساز مدیریت کسب و کار است که شاهد دیالوگ های خنده دار در آن هستیم.

شاید برای نوشتن رمانی در سیره امام هشتم ابتکار همین بود که در کنار شخصیتی که زندگی‌اش با گره خوردن به کاروان امام نجات پیدا می‌کند.

مشهد استاندار خراسان رضوی گفت: خوب است که هنرمندان با استفاده از هنر خود ابزار اتصال به امام رئوف را فراهم کنند.

سی و دومین شماره سه نقطه‌، نشریه مکتوب طنز + جد فارس با مطالبی از محمدکاظم کاظمی، رضا سعیدی ورنوسفادرانی، امید مهدی نژاد به موضوع «صیانت» اختصاص پیدا کرده است.

مشهد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنرمندان اصیل و اسلامی افتخارشان خدمت به ائمه اطهار است و هر هنرمندی افتخار می‌کند که بتواند توفیق خدمت به این امام بزرگوار را داشته باشد.

سبزوار معاون امور پارلمانی رئیس جمهور گفت: روحیه حماسی مرحوم حمید سبزواری میراث خطه خراسان و به ویژه دیار سبزوار است.

چاپ سوم کتاب «بررسی تقریرهای مختلف وحدت وجود» اثر سیدمحسن هندی توسط مجموعه مطالعات شیعی منتشر شد.

نویسنده کتاب «ما هم جنگیدیم» درباره این کتاب می گوید زنان جهادگر ملارد یکی از مهم ترین قطعات پازل زن طراز انقلاب اسلامی هستند.

برگزیدگان سومین مسابقه سالانه خودنویس عصر امروز شنبه 21 خرداد طی مراسمی در خبرگزاری مهر معرفی شدند.

یک مترجم در نشست زبان شناخت گفت: تمثیل در محاوره روزانه ما فارسی زبانان در حال نابودی است و کمتر کسی از قیاس و طنز و شعر استفاده می‌کند.

یازدهمین دوره پویش کتابخوانی «کتاب و زندگی» با محوریت کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» از امروز شنبه 21 خرداد فعالیت خود را آغاز کرد.

نماینده بنیاد سعدی در تفلیس، نشان پنجمین کنگره بین‌المللی شهریار را به لی لی ژرژلیانی، ایرانشناس و شاهنامه پژوه برجسته گرجی اهدا کرد.

نشست نقد و بررسی طرح پژوهشی «برآمدن گفتمان ذره‌گرا در ایران پساجنگ» که توسط محمدرضا کلاهی به سامان رسیده فردا یکشنبه 22 خرداد برگزار می‌شود.