پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

چهره ماندگار فلسفه در مراسم بزرگداشت فارابی در روزجهانی فلسفه گفت: فارابی بر روی ابن سینا هم بسیار تأثیرگذار بود و اگر فارابی نبود ابن سینا هم نبود.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد با اشاره به گفت‌وگوهای مکرر با شرکت پست برای استمرار خدمات به ناشران گفت: هنوز به توافق تازه‌ای نرسیده‌ایم.

محسن پرویز گفت: اختتامیه دومین جایزه ادبی شهید اندرزگو فردا سه‌شنبه در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب برگزار می‌شود.

یکی از نویسندگان ادبیات پایداری کشورمان گفت: محتوای تفریظ رهبری برکتاب «تنها گریه کن» می‌تواند الگو و راهنمای خوبی برای نقد نویسی ادبی ما باشد.

همرزم شهید ابراهیم هادی در آیین رونمایی ازکتاب «جوانمرد» با اشاره به اینکه شهید ابراهیم هادی یکی از اعضای گروه دستمال سرخ ها بود گفت: این شهید را باید از کسانی شنید که شنیده ها را دیده‌اند.

باشگاه سواد رسانه‌ای یونسکو و شورای شهر تهران با هدف ارتقای سواد رسانه‌ای شهروندان توافقنامه امضا کردند.

سازمان فرهنگ و ارتباطات در بسیاری از مناطق جهان، محتوایی به زبان‌های بومی برای معرفی ایران ندارد. چون تولید محتوا به عهده دیگر نهادهاست. آنها به وظیفه خود عمل نمی‌کنند، اما ما توبیخ می‌شویم.

در عصرانه هفدهم اندیشگاهی که پیروی نامه اندیشکده‌ها به دولت سیزدهم و سند تحول دولت برگزار شده بود مطرح شد که لازم است اندیشکده‌ها به میدان عمل بیایند و در مسیر اجرای سند تحول را بردارند.

مدیریت فرهنگی کشور را چندنهاد مختلف تشکیل می‌دهند. تحول در این‌ساختار ضروری است، اما چگونه؟ به‌نظر تثبیت وزارت ارشاد به‌عنوان مرجع مدیریت گام نخست مهمی در بازسازی عرصه فرهنگ باشد.

محمدقائم خانی منتقد ادبی گفت: کتاب «محمد در تورات و انجیل» نوشته پروفسور عبدالاحد داود اسقف سابق، بنیامین کلدانی کشیش ایرانی زنده است و به افق و آینده و موعود توجه دارد.

نشست بین‌المللی شعرای پارسی‌گو و اسپانیایی‌زبان روز شنبه 29 آبان در فضای مجازی برگزار شد.

کتاب «هیولای رنگ‌ها به مدرسه می‌رود» نوشته آنا یناس با ترجمه سحر ترهنده توسط انتشارات فاطمی منتشر و راهی بازار نشر شد.

رایزنی فرهنگی ایران در اوگاندا، بیش از 100 جلد کتاب در حوزه‌های دینی، فرهنگی، تاریخی، انقلاب اسلامی و ایرانشناسی به کتابخانه مدرسه اسلامی امین الرعایا شهرستان جینجای اوگاندا اهدا کرد.

برنامه امروز «سیم و زر» رادیو فرهنگ به نقد و بررسی کتاب «تاریخ ایران از نگاهی دیگر» نوشته محمد نیک‌بخت اختصاص دارد.

رمان «هیچ» اثر کارمن لافورت با ترجمه فرزاد فروتنی توسط انتشارات کتاب فانوس منتشر شد. این رمان روایتی است از اسپانیای غم زده پس از سلطه دیکتاتوری فرانکو.

کتاب «مگامال ها و مجتمع های تجاری در تهران» مطالعه‌ای جامعه شناختی که حاصل پژوهش عباس کاظمی و مسرت امیرابراهیمی است توسط انتشارات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران منتشر شد.