شنبه 29 شهریور 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

در مهمترین دیدارهای هفته بیست و یکم لیگ برتر هندبال مردان سپاهان نوین متوقف شد، گیتی‌پسند باخت و زغال سنگ بالاخره بعد از هفته‌ها به پیروزی رسید.

رقابت‌های آزاد اسنوکر کشوری با حضور 212 ورزشکار برگزار شد و با معرفی نفرات برتر شرکت کننده به پایان رسید.

عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال با بر شمردن دلایل عدم قهرمانی این تیم در لیگ برتر و در رقابت با پرسپولیس و سپاهان، گفت: اتفاقی که در استقلال رخ داد در دنیا بی سابقه است.

در روز توقف بارسلونا در لیگ فوتسال اسپانیا، پالما با گلزنی ستاره ایرانی خود صدرنشین شد.

تبریز - بوکسورهای جوان آذربایجان‌شرقی در اولین روز مسابقات قهرمانی کشور با کسب سه برد درخشیدند.

اسامی بازیکنان تیم فوتبال جوانان ایران برای حضور در تورنمنت کافا مشخص شد.

رقابت های شطرنج قهرمانی غرب آسیا و انتخابی جام جهانی با حضور نمایندگانی از 8 کشور به میزبانی ایران برگزار می‌شود.

معاون زنان وزارت ورزش و جوانان از افزایش تعداد ورزشکاران زن در بازی‌های آسیایی هانگژو خبر داد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ابلاغیه ای برای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس صادر کرد.

علیرضا یوسفی در دسته +109 کیلوگرم، با مهار وزنه 246 کیلوگرم به مدال نقره حرکت دوضرب آسیا رسید.

آیت شریفی در مسایقات آسیایی موفق به مهار وزنه 197 کیلوگرمی شد و به مدال نقره یک‌ضرب دست یافت.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: امین اسماعیل‌نژاد در حین کار گروهی هنگام دفاع روی پایش بد فرود آمد و دچار پیچ خوردگی خفیف شد که نیاز است حدود چهار روز استراحت کند.

فینال لیگ برتر هندبال بانوان ایران در حالی با قهرمانی تیم سنگ آهنگ بافق یزد به اتمام رسید که بازیکنان دو تیم معتقدند شاهد برگزاری لیگی متفاوت در این دوره بودند.

سرمربیان دو تیم قهرمان و نایب قهرمان رقابت های لیگ برترهندبال بانوان، سطح این رقابت ها را نسبت به سال‌های گذشته بالا توصیف کردند.

در آخرین سکانس از لیگ هجدهم هندبال زنان ایران تیم سنگ آهن بافق یزد قهرمان شد.