مولد سازی امکانات یکی از واحدهای دانشگاه آزاد با هدف خدمت رسانی
رئیس واحد تهران شرق دانشگاه آزاد از اجرای سیاست مولد سازی و افزایش بهره وری در این دانشگاه خبرداد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیدعلی موسوی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق در تشریح اقدامات نوآورانه این دانشگاه در راستای افزایش بهره وری و خدمت رسانی به دانشجویان, اساتید و همچنین ساکنین منطقه اظهار داشت: این دانشگاه از موقعیت و امکانات متناوبی برخوردار است که متاسفانه تاکنون استفاده از این ظرفیت ها مغفول مانده بود.
وی افزود: در سیاست گذاری های جدید با نگاه خدمت رسانی به زیست بوم اقدامات بسیار موثری بخصوص در حوزه محرومیت زدایی در منطقه و همچنین مولد سازی و اشتغال دانشجویان صورت گرفته است.
موسوی ادامه داد: به طور مثال در حوزه خدمات آموزشی با توجه به این که موقعیت دانشگاه در منطقه نسبتا محروم واقع شده است, یک مجتمع آموزشی به نام مدرسه سما و همچنین مهدکودکی را برای رفاه حال مادران دانشجو و شاغل در دانشگاه راه اندازی کرده ایم.
وی با تاکید بر این که در راستای خدمت رسانی درب های دانشگاه به روی مردم باز است، گفت: دانشگاه به لحاظ ورزشی از امکانات خوبی برخوردار است مانند مجموعه پینت بال و زمین چمن که استفاده از آن برای عموم با قیمت نازل و همچنین خانواده های کم برخورداری که تحت پوشش کمیته امداد هستند رایگان است.
موسوی با اشاره به این که در دانشگاه مراکز مشاوره و کارگاه روانشناسی در حوزه خانواده, تربیت کودک و ازدواج برقرار است گفت: حتی این امکان فراهم است تا سالن سلف دانشگاه را که مجهز به آشپزخانه ای مدرن است در اختیار خانواده هایی قرار دهیم که به لحاظ تامین مالی جهت برگزاری مراسم ازدواج با مشکل مواجه هستند.
وی تصریح کرد: تاکنون نیز با کمیته امداد قراردادهایی را جهت استفاده از امکانات دانشگاه برای خدمت رسانی به خانواده های کم برخوردار منعقد کرده ایم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق در ادامه در خصوص سایر فعالیت های این دانشگاه در دیگر حوزه ها اظهار داشت: راه اندازی مجتمع پرورش ماهی با ظرفیت پرورش بیش از 17 هزار ماهی و کاشت 4 هزار اصله درخت پسته و کارگاه های قطعه سازی صنعتی با استفاده از دانشجویان بعنوان نیروی کار از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی افزود: در حوزه قطعه سازی صنعتی با کارنجات مختلفی مذاکره و قرارداد بسته ایم که یکی از مهمترین آن ها انعقاد قرارداد با شرکت ملی نفت است که البته هنوز به مرحله نهایی نرسیده است.
موسوی با تاکید بر این که ما می توانیم قطب صنعتی دانشگاه های تهران در حوزه ساخت و تولید قطعات صنعتی و تراشکاری شویم تصریح کرد: دانشجویان شاغل در این کارگاه ها علاوه بر بهره مندی از تجارب اساتید مبلغ شهریه شان نیز تامین می شود.
رییس دانشگاه آزاد قیام دشت در ادامه خاطر نشان کرد: مرکز تحقیقات بتن این دانشگاه با حضور اساتید مجرب و امکاناتی با سطح بالا تاکنون توانسته قراردادهایی را با شهرداری و سایر ارگان ها جهت ساخت و تامین قطعات بتنی منعقد کند.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت مجتمع آزمایشگاهی زیست فناوری این دانشگاه گفت: در حالی که متاسفانه شرکت های خصوصی هزینه گزافی را از دانشجویان برای انجام پروژه های دانشگاهی دریافت می کنند با احیا چرخه این مجتمع آزمایشگاهی این امکان فراهم شده تا با همکاری واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد همه دانشجویان بتوانند از آن بهره مند شوند.
موسوی همچنین با اظهار این که تابستان داغی را در دانشگاه در قالب طرح دانشجوی پویش داشتیم گفت: در قالب این طرح با کارخانجات و تولیدکنندگانی که در پیرامون دانشگاه قرار دارند تفاهم نامه هایی را امضا کردیم تا دانشجویان همزمان با تحصیل در این مراکز شاغل شوند و علاوه بر این که مهارتی می آموزند شهریه پرداختی شان نیز به دانشگاه توسط کارفرما پرداخت می شود.
وی افزو: تاکنون 400 دانشجو در قالب این طرح مشغول بکار شده اند و امیدواریم تا پایان سال این تعداد به هزار نفر برسد.