میدان مغناطیسی
میدان مغناطیسی
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در یک پژوهش مشترک، کنترل هوشمند رهایش دارو از هیدروژل فیبروئینی ابریشم را در خدمت دارورسانی موضعی به تومور ویلمز در کودکان درآوردند.
محققان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در یک پژوهش مشترک، کنترل هوشمند رهایش دارو از هیدروژل فیبروئینی ابریشم را به خدمت دارورسانی موضوع به تومور ویلمز درآوردند.
دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا و آکادمی علوم چین در پکن 47 مریخ لرزه را که قبلا شناسایی نشده بودند در زیر پوسته مریخ و در ناحیهای به نام گودالههای سربروس (Cerberus Fossae) کشف کردند.
انتخاب یاسمین مقبلی برای سفر به ایستگاه فضایی، درگذشت خالق GIF، تریلیون دلاری شدن ایلان ماسک و رسیدن اینترنت پرسرعت به ماه جزو مهمترین عناوین خبری علمی در ایام نوروز بودند.
محققان دانشگاه رایس در مطالعه اخیرشان از توسعه یک ایمپلنت کوچک به اندازه یک دانه برنج خبر دادهاند که با قرار گرفتن در رگهای خونی میتواند اعصاب را تحریک کند.
بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که یخهای موجود در سنگهای ماه ممکن است به سکونت انسان روی آن در آینده و خودکفایی او در تامین آب کمک کنند.
ستارهشناسان چینی با استفاده از دستگاههایی از جمله تلسکوپ FAST حساسترین تلسکوپ رادیویی جهان، یک پارامتر واحد را برای توصیف انفجارهای رادیویی مرموز از دوردستهای کهکشان راه شیری شناسایی کردند.
ستارهشناسان چینی با استفاده از دستگاههایی از جمله تلسکوپ FAST حساسترین تلسکوپ رادیویی جهان، یک پارامتر واحد را برای توصیف انفجارهای رادیویی مرموز و تکرارشونده از دوردستهای کهکشان راه شیری شناسایی کردند.
ستارهشناسان با استفاده از "رصدخانه پرتوی ایکس چاندرا" متعلق به ناسا، پرتوی رکوردشکنی از ماده و پادماده را مشاهده کردند که 40 تریلیون مایل طول دارد.
تهران - ایرنا - کتابهای تخصص لرزه خیزی خاورمیانه و مبانی ژئوفیزیک اکتشافی توسط علی امجدی زلزله شناس و بهرام عکاشه استاد و پدر زلزله شناسی ایران منتشر شد.
ماهواره پیشرفته هواشناسی جدید ناسا موسوم به "GOES-T" در تاریخ اول مارس سال 2022 پرتاب شد و حال که به مدار زمین ثابت رسیده است، با نام "GOES-18" شناخته میشود. در 14 مارس 2022 این ماهواره به مدار زمین ثابت در فاصله 22 هزار و 236 مایلی از زمین رسید.
"تلسکوپ نایسر"(Neutron star Interior Composition Explorer یا NICER) ناسا اخیرا موفق به رصد چندین لکه داغ (hot spots) در سطح یک مگنتار شده است.
محققان دانشگاه اصفهان با همکاری دانشگاه صنعتی ایلمنا آلمان بر روی نانوذرههای مغناطیسی مناسب برای کاربردهای پزشکی، تحقیقاتی انجام دادند و نشان دادند که این نانو ذرت مغناطیسی در درمان تودههایی سرطانی با روش فراگرمایی مغناطیسی مؤثر هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه اصفهان با همکاری دانشگاه صنعتی ایلمنا آلمان بر روی نانوذرههای مغناطیسی مناسب برای کاربردهای پزشکی، تحقیقاتی انجام دادند. هدف از انجام این پژوهش بررسی توان اتلاف ویژهی نانوذرات تهیهشده برای درمان تودههایی سرطانی با روش فراگرمایی مغناطیسی بوده است. مرتضی مظفری، دانشیار فیزیک ماده چگال آزمایشگاهی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان درباره...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت پاراگراف (Paragraf) که از دانشگاه کمبریج نشات گرفته است، مواد گرافن را با ضخامت یک اتم توسعه داده که میتواند در طیف وسیعی از دستگاههای پزشکی، الکترونیکی و حوزه انرژی استفاده شود. گرافن توسط دانشمندان و مهندسان به دلیل خواص خارقالعادهاش، از رسانایی بالا گرفته تا استحکام و انعطافپذیری مورد تحسین قرار گرفته است. شرکت پاراگراف از این ماده...