پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: در هفته‌های گذشته، فروش نفت نسبت به قبل بسیار بیشتر شده و با توجه به بازگشت ارز حاصل از صادرات، وضعیت ذخایر ارزی کشور قابل قبول است.

سازمان امور مالیاتی اعلام کرد مالکان خودرو‌های بالای یک میلیارد تومان برای اطلاع از رقم مالیاتی خودرو‌های خود به سامانه این سازمان مراجعه کنند.

در پی بروز نشت گاز در ایستگاه بازرگان از دو اتصال عایقی و بر هم خوردن شرایط استاندارد کاری در ایستگاه، صادرات گاز به ترکیه کاهش یافته و تا زمان رفع اشکال برای مدتی کوتاه، به حال تعلیق در خواهد آمد.

تردد در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل 10.2 درصد کاهش داشته و 13 محور شریانی در حال حاضر مسدود است.

مصوبه دولت در خصوص اجرای بند "ی" تبصره 8 قانون بودجه سال 1400 درباره آیین‌نامه تعرفه برق از امروز اول بهمن اجرا می‌شود که بر اساس آن یارانه انرژی برق از این پس عادلانه و هدفمند خواهد بود.

وزیر اقتصاد گفت: قبل از اینکه آقای رئیس‌جمهور جلسه‌شان را با رئیس‌جمهور روسیه شروع کنند، مقامات اقتصادی، مقامات حوزه انرژی و نفت دو کشور جلساتی را با یکدیگر داشتند تا موضوعات با جمع‌بندی و توافق کامل خدمت روسای جمهور دو کشور ارائه شود.

وزیر راه و شهرسازی کفت: نیاز به توجه جدی به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بعنوان نماد ورودی کشور ضروری است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: در حال حاضر که بازار لوازم خانگی ثبات پیدا کرده و بازار رقابتی شده است زمان مناسبی برای درج قیمت تولید کننده بر روی کالای لوازم خانگی نیست.

شاخص بورس و اوراق بهادار هفته اخیر با ریزش بیش از 55 هزار واحدی گذراند و در کانال یک میلیون و 279 هزار واحدی قرار گرفت.

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور گفت: درخواست اصلی جامعه کارگری از دولت مساعدت در رابطه با بحث دستمزد و میزان درآمد کارگران است و انتظار می‌رود دولت کار ویژه‌ای برای بهبود وضعیت معیشتی کارگران انجام بدهد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در راستای نظارت بر اجرای مصوبات شورای فقهی در نظام بانکی کشور، ناظران شرعی به کمیته تطبیق بانک‌ها اضافه خواهند شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان سفر به شهرستان‌های آبادان و خرمشهر از 6 واحد تولیدی منطقه آزاد اروند بازدید کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این وزارتخانه برای اجرای طرح توسعه و رونق شرکت فولاد شادگان همکاری لازم را خواهد داشت.

با مذاکرات شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های روسی، زمینه توسعه همکاری‌ها در بخش بالادستی نفت و گاز، توسعه میادین و انتقال فناوری افزایش می‌یابد.

همایش ملی لجستیک چابهار با حضور مقامات کشوری و متخصصان حوزه حمل و نقل ترکیبی با هدف برون رفت از چالش‌های لجستیکی چابهار به عنوان پایتخت دریایی کشور در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد چابهار آغاز شد.

در دیدار احسان خاندوزی با وزیر اقتصاد روسیه طرفین ضمن بررسی وضعیت پروژه‌های مشترک از جمله نحوه استفاده از خط اعتباری 5 میلیارد دلاری روسیه، بر توسعه مناسبات اقتصادی در آینده تأکید کردند.