پنج‌شنبه 6 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

استاندار تهران گفت: تعداد بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا در استان تهران رو به کاهش است و تعداد فوتی‌های امروز استان تهران به زیر 20 نفر تقلیل یافته است.

رئیس کمیته حمایت از انقلاب فلسطین ریاست جمهوری با بیان این که مقاومت فلسطین شجاعانه ادامه دارد، گفت: ما باید غیورانه از مقاومت فلسطین دفاع کنیم و پشتیبان مردم مظلوم فلسطین باشیم.

فرماندار محمود آبادگفت: آتش‌سوزی در هتل صدف محمودآباد، به طور کامل مهار شد و این حادثه خسارت جانی نداشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین انصاری پیرامون اظهارات مطرح‌شده توسط سخنگوی شورای نگهبان و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص جایگاه و وظایف هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیحاتی را ارائه کرد.

رئیس جمهور گفت: امنیت کشور‌های منطقه بهم گره خورده است و ایران از امنیت کشور‌های حاشیه خلیج فارس حمایت می‌کند.

رئیس جمهور روابط ایران و سوریه را راهبردی و استراتژیک دانست و بر تقویت پایه‌های مستحکم روابط بین دو کشور به ویژه در حوزه‌های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

فرماندار زرند از تشکیل گروه حقیقت‌یاب برای بررسی ابعاد حادثه آتش‌سوزی در انبار فرش زرند خبر داد و گفت: به‌زودی نتایج را به اطلاع همشهریان و مردم عزیز خواهیم رساند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: همه تحریم‌های ذیل کارزار فشار حداکثری، ناسازگار با برجام و باهدف نقض پاراگراف 29 آن و قطعنامه 2231 شورای امنیت طراحی شده‌اند.

وزیر کشور، در حکمی علیرضا زاکانی شهردار تهران را به عنوان جانشین خود در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کلانشهر تهران منصوب کرد.

وزیر کشور از همه مسئولان استانی خواست تا زمینه مشارکت و نقش‌پذیری آحاد مردم را فراهم کنند و تاکید کرد: با حضور و مشارکت مردم یک دولت قوی شکل می‌گیرد.

سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم گفت: مهمترین ثمره رویکرد رئیس جمهور به جایگاه اطلاع‌رسانی و سخنگویی برخورداری مجموعه دولت از یک چشم بینا و قابل‌اعتماد است که باعث می‌شود تصمیمات دولتی نه درون اتاق‌های بسته و به دور از مطالبات مردمی، که منطبق بر خواست و نیاز واقعی مردم اتخاذ شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروز در دانشگاه حضور داریم به دلیل این باور است که دانشگاه محل طرح، فهم و حل مشکلات کشور است.

وزیر امور خارجه سوریه با «حسین امیرعبداللهیان» دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر دفاع با بیان اینکه ضرورت داشت در حوزه اقتصادی تمرکز ایجاد شود گفت: به همین منظور با هدف هماهنگی بیشتر بین بخش‌های اقتصادی و نظارت راهبردی بر فعالیت‌های مذکور، قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع تشکیل شد و امیدواریم این قرار گاه بتواند ظرفیت‌های مولد و بالقوه در وزارت دفاع را به شکل مطلوب مدیریت و در ریل بهره وری قرار دهد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: روابط گرم و دوستانه با همسایگان و تبادل ظرفیت‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری اصلی‌ترین اولویت جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ولایتی ضمن تشریح و تحلیل مسایل منطقه گفت: کشور‌های منطقه باید با هم متحد باشند و برای توسعه همکاری‌ها گام بردارند و با احترام متقابل گام‌های جدی تری را در این زمینه عملیاتی کنند.