پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

ناتو نگران حمله روسیه شد / مهماتی که ناتو ظرف یک سال تولید می‌کند، مسکو در 3 ماه می‌سازد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ناتو نگران حمله روسیه شد / مهماتی که ناتو ظرف یک سال تولید می‌کند، مسکو در 3 ماه می‌سازد

دبیرکل ناتو بار دیگر حمله احتمالی روسیه را دست‌آویزی برای افزایش هزینه نظامی این ائتلاف قرار داد و مدعی شد: روسیه آماده است که ظرف پنج سال آتی به ناتو حمله کند و انتظار می‌رود که اعضای این ائتلاف این ماه با افزایش هزینه نظامی به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی‌شان موافقت کنند.

دبیرکل ناتو با درخواست از اعضای این ائتلاف نظامی برای افزایش 400 درصدی قابلیت‌های پدافندی و موشکی آن، به تسلیح و تجهیز مجدد و سریع روسیه اذعان کرد.

مارک روته، دبیرکل ناتو از اعضای این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا خواست تا قابلیت‌های پدافندی و موشکی این ائتلاف را به اندازه 400 درصد افزایش دهند و دلیل آن را نیز شکاف‌های نظامی و تهدیدهای فزاینده روسیه و چین عنوان کرد!

روته با هشدار درباره تسلیح و تجهیز مجدد و سریع روسیه و پیشی گرفتن از ناتو از حیث تولید مهمات، گفت: روسیه آنچه تمام ناتو ظرف یک سال تولید می‌کند را در سه ماه می‌سازد.

خبر مرتبط بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به اوکراین

نیروی هوایی اوکراین در بیانیه‌ای مدعی شد یگان‌های دفاع هوایی این کشور، 460 فروند از مجموع 479 پهپاد و 19 فروند از 20 موشکی را که نیروهای روسیه شلیک کرده بودند، سرنگون کردند.

وی با تاکید بر هدفگذاری جدید افزایش هزینه‌های دفاعی ناتو به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی، درباره چشم‌انداز یک ائتلاف «قوی‌تر، عادلانه‌تر و مرگبارتر» توضیحاتی داد و گفت که از این رقم، 3.5 درصد به الزامات نظامی اصلی اختصاص می‌یابد و مابقی در حوزه زیرساخت و ظرفیت صنعتی هزینه خواهد شد.

دبیرکل ناتو با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید و نه سرمایه‌گذاری، شکاف حیاتی در این ائتلاف محسوب می‌شود، اضافه کرد: مشخص است که در سراسر ائتلاف، تولید (مهمات) کافی نیست. بنابراین سرمایه‌گذاری دفاعی را افزایش می‌دهیم. باید تولیدات دفاعی را افزایش دهیم.

وی هشدار داد که تاخیر در تولید بدان معناست که برخی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های پدافند هوایی در صورتی که همین امروز سفارش داده شوند، تا یک دهه دیگر تحویل داده نخواهند شد. روته این زمان‌بندی را «غیرقابل قبول» توصیف کرد.

روته بار دیگر با این ادعا که ناتو یک ائتلاف دفاعی است (!)، هشدار داد: در صورت تلاش برای حمله به ما، عواقب آن برای مهاجم ویرانگر خواهد بود و در این پاسخ به شدت جدی هستیم. تفاوتی هم ندارد که چه کسی چنین قصدی دارد؛ خواه روسیه یا هر کشور دیگر!

دبیرکل ناتو بار دیگر حمله احتمالی روسیه را دست‌آویزی برای افزایش هزینه نظامی این ائتلاف قرار داد و مدعی شد: روسیه آماده است که ظرف پنج سال آتی به ناتو حمله کند و انتظار می‌رود که اعضای این ائتلاف این ماه با افزایش هزینه نظامی به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی‌شان موافقت کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ناتو نگران حمله روسیه شد / مهماتی که ناتو ظرف یک سال تولید می‌کند، مسکو در 3 ماه می‌سازد 2