شنبه 29 شهریور 1404

ناجا برای کمک به تحقق شعار سال می‌کوشد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ناجا برای کمک به تحقق شعار سال می‌کوشد

قزوین - ایرنا - فرمانده نیروی انتظامی قزوین گفت: امنیت زیرساخت هر گونه فعالیت از جمله در بخش‌های اقتصادی و تولیدی است و تلاش ما این است تا با انجام کامل وظایف خود به تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال کمک کنیم.

سردار مهدی حاجیان روز یکشنبه در بازدید از نمایشگاه توانمندی های صنایع کوچک و متوسط استان قزوین در شهرک صنعتی کاسپین افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نام گذاری شده است و همه موظف هستیم تا در هرجایگاه به تحقق این شعار کمک کنیم.

وی با بیان اینکه امنیت بستر توسعه اقتصادی است، افزود: پلیس می کوشد تا با تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کمک به تولید ملی و جهش تولید کمک کند.

این مسوول انتظامی از قزوین به عنوان یکی از قطب های صنعت ایران نام برد و گفت: تلاش داریم تا در سال جهش تولید از نزدیک با صنعتگران دیدار کرده و در جریان مسایل و مشکلات آنها در حوزه های مرتبط با امنیت و مسایل انتظامی قرار بگیریم و بتوانیم به حل آنها کمک کنیم.

وی از صنعتگران به عنوان جهادگران خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمنان یاد کرد و گفت: وظیفه خود می دانیم تا برای تحقق جهش تولید در کنار این افراد قرار داشته باشیم.

در پایان این بازدید تفاهم نامه همکاری بین نیروی انتظامی و شرکت شهرک های صنعتی قزوین در حوزه مسایل انتظامی و کمک به تامین امنیت شهرک ها و نواحی صنعتی استان منعقد شد.

استان قزوین دارای 13 شهرک و 6 ناحیه صنعتی است.

*س_برچسب‌ها_س*