چهارشنبه 30 مهر 1404

ناسا

ناسا

خبرگزاری تسنیم

مقامات اورژانس و هوانوردی روسیه اعلام کردند یک هواپیمای بوئینگ 737 با 96 سرنشین فرودی سخت در شمال غرب روسیه داشته است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پرتاب ماهواره ظفر طی چند ساعت آینده خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

شرکت هوافضا و صنایع دفاعی آمریکایی "نورثروپ گرومن"(Northrop Grumman) عصر امروز به وقت محلی سیزدهمین پرتاب فضاپیمای "سیگنوس"(Cygnus) موسوم به " NG-13" را انجام خواهد داد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه الف

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اختلال اینترنت در روز گذشته هنوز برقرار بوده و دشمنان مصمم هستند شبکه ما را تحت تاثیر قرار دهند که البته حمله دفع شده و در حال شناسایی هستیم. موج دوم حملات دشمنان اختلال در اینترنت است که تفکر ما دراین رابطه این است که قصد دارند اینترنت را در آستانه 22 بهمن قطع کنند.

خبرگزاری ایسنا

آژانس فضایی اروپا با کمک ناسا موفق به ساخت یک کاوشگر خورشیدی شده است و می‌خواهد آن را تا فردا یکشنبه 9 فوریه به فضا پرتاب کند تا دانشمندان با استفاده از آن به شناخت بیشتری از خورشید و پدیده‌های آن برسند.

خبرگزاری ایسنا

کاخ سفید در نظر دارد تا در سال آینده، بودجه‌ای به مبلغ دو میلیارد دلار به پژوهش‌های حوزه هوش مصنوعی اختصاص دهد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصاد نیوز: مدتی پیش سوهو (SOHO) یا همان تلسکوپ خورشیدی ناسا، یوفوهای عظیم و عجیبی را در اطراف خورشید رصد کرد و گفته شده که این اجسام ناشناخته ابعادی بسیار بزرگ‌تر از زمین داشته‌اند. در بررسی این موضوع با ما همراه باشید.

خبرگزاری تسنیم

ناسا فاش کرد بوئینگ در جریان آزمایش یک تاکسی فضایی بدون سرنشین در ماه دسامبر در مرز یک «شکست فاجعه بار» قرار گرفته بود.

وب‌گاه خبر آنلاین

شرکت بیمه AON در گزارشی از حوادث طبیعی‌ای که در سال 2019 بیشترین خسارت را داشته‌اند، نوشته است.

خبرگزاری ایسنا

سه تن از فضانوردان "ایستگاه فضایی بین‌المللی" لحظاتی پیش با موفقیت به روی زمین فرود آمدند.

خبرگزاری ایسنا

صاحب کتاب قرآن و کیهان شناسی گفت: مراکز علمی و پژوهشی، می‌توانند جایگاه علوم نجوم و فضا را در جامعه توسعه بخشند.