چهارشنبه 17 بهمن 1403

ناسا

ناسا

خبرگزاری ایسنا

در سال 2019 میلادی عکس‌های فضایی منحصر به فرد و خاصی را دیدیم که مناظر عجیب و خارق‌العاده‌ای از کیهان را به چشمان ما هدیه دادند.

خبرگزاری ایسنا

مریخ یک سیاره عظیم و عجیب و دارای آتشفشان‌های بزرگ، دره‌های عمیق و دهانه‌هایی است که ممکن است میزبان حیات باشند و تمامی این‌ها مریخ را به یک مکان شگفت‌انگیز برای گردشگران آینده تبدیل کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصاد نیوز: اول ژانویه 2020 آغاز سالی نو و دهه‌ای جدید است و تا دلتان بخواهد پیش‌بینی‌های مختلفی برای سال جدید صورت گرفته است.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایسنا

"ایلان ماسک" یک ویدئو شبیه‌سازی شده از پرواز سرنشین‌دار کپسول "دراگون" منتشر کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - ناسا از طریق انعقاد قراردادی با یک شرکت نانویی از فناوری نقاط کوانتومی برای افزایش بازده کشاورزی در فضا استفاده می‌کند. در این روش، نقاط کوانتومی موجب افزایش جذب نور شده و در نهایت تولید محصولات را ارتقا می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا

شرکت "ماکسار" قصد دارد شرکت تابعه خود را که به تولید تجهیزات فضایی رباتیک می‌پردازد، به فروش برساند.

خبرگزاری ایسنا

نمایشگاه فناوری "CES 2020" از روز هفتم تا دهم ژانویه در لاس‌وگاس برگزار می‌شود تا جدیدترین تجهیزات الکترونیکی جهان را به نمایش بگذارد. در این رویداد همانند سال‌های گذشته، بسیاری از فعالان حوزه فناوری حضور خواهند داشت تا جدیدترین گجت‌ها، ابزار و سیستم‌های خود را به نمایش بگذارند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصاد نیوز: فجایع زیست محیطی و انفجار جمعیت، دو عاملی هستند که بشر را به فکر ترک زمین انداخته اند. برای ترک زمین ابتدا باید سیاره ای مشابه زمین پیدا کرد. طرح مفهومی تلسکوپ جدید ناسا که با نام اختصاری HabEx شناخته می شود، بشر را برای پیدا کردن سیاره هایی شبیه زمین یاری خواهد کرد.

خبرگزاری ایرنا

پکن - ایرنا - در حالی سال 2019 میلادی به پایان نزدیک می‌شود که می‌توان ده ها پیشرفت و دستاورد علمی چین را در طول این سال فهرست کرد دستاوردهایی که هر کدام به نوبه خود مهم و با ارزش هستند.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایسنا

"کپلر 51"(Kepler 51) یک ستاره نسبتا جوان از نوع ستاره نوع جی است که میزبان سه سیاره به اندازه مشتری با تناوب‌های مداری 45، 85 و 130 روز است. جرم تمام این سیارات به طور غیرمعمولی کم است. طبق اطلاعات "بایگانی فراخورشیدی ناسا "(NASA Exoplanet Archive) این سیارات به عنوان سیاراتی با کمترین چگالی شناخته می‌شوند.