چهارشنبه 30 مهر 1404

ناسا

ناسا

خبرگزاری مهر

یک شرکت خصوصی که از شهر ورونژ روسیه قطعاتی برای استارلاینر بوئینگ تولید می‌کند که به این فضاپیما اجازه می‌دهد در موقع پهلوگیری در ایستگاه فضایی بین‌المللی برق دریافت کند.

خبرگزاری ایسنا

ناسا تصویر زیبایی از فضانورد مستقر در "ایستگاه فضایی بین‌المللی" منتشر کرد.

خبرگزاری تسنیم

پیش از این فضاپیمای «گالیله» در سال 1995 نمونه‌برداری‌هایی از مشتری داشته‌اند، اما با تحلیل‌های تازه از مشتری مشخص شد میزان آب موجود در این سیاره بیش از برآوردهای قبلی است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - فضاپیمای «جونو» در اکتشافی مهم نشان داد که تقریبا 0.25 درصد جو مشتری از آب تشکیل شده است، نسبتی که با نتایج مشاهدات پیشین فاصله زیادی دارد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایسنا

آژانس هوا فضای ژاپن می‌خواهد اولین کشوری باشد که به قمرهای مریخ کاوشگر می‌فرستد و دولت ژاپن به طور رسمی انجام این ماموریت را تصویب کرد.

خبرگزاری ایسنا

فضاپیمای "جونو"، تصاویر جدیدی از مشتری منتشر کرده که میزان آب موجود در آن را نشان می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا

آژانس فضایی آمریکا (ناسا) به دنبال ساخت حسگری است که بتواند در شرایط سخت و دشوار سیاره زهره دوام بیاورد و به همین منظور از عموم مردم دعوت کرده است تا در یک رقابت به طراحی یک حسگر کارآمد بپردازند و جایزه ببرند.

خبرگزاری ایسنا

شرکت "اسپیس‌ایکس" قصد دارد در سال 2021 یا 2022، نخستین گردشگری فضایی خود را برای علاقمندان آغاز کند.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر مسائل آمریکا با استناد به توئیت یکی از نمایندگان مجلس ایالات متحده در صفحه توئیتری خود نوشت: ایلهان عمر، عضو دموکرات مجلس نمایندگان امریکا: 11 میلیون کودک در ایالات متحده با نوعی از گرسنگی روبرو هستند که من در یک اردوگاه پناهندگی در کنیا تجربه کردم! غیر قابل باور؛ این همه فقر؟ یکی از...

وب‌گاه خبر آنلاین

ناسا به تازگی از یک گردباد بسیار نادر در سطح مریخ عکس برداری کرده است.

خبرگزاری ایسنا

شرکت "نورثروپ گرومن"(Northrop Grumman) موفق شد پس از چنیدن بار تعویق، فضاپیمای "سیگنوس" خود را با موفقیت به فضا ارسال کند.