جمعه 18 مهر 1404

نامزد جایزه صلح نوبل روز دوشنبه انتخاب شده است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نامزد جایزه صلح نوبل روز دوشنبه انتخاب شده است

دنیای اقتصاد: کمیته صلح نوبل اعلام کرد که تصمیم در مورد برنده یا برندگان این جایزه، پیش از انعقاد توافق بین اسرائیل و حماس گرفته شده است.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ مؤسسه نوبل اعلام کرد: کمیته نوبل نروژ که جایزه معتبر صلح را اعطا می‌کند، روز دوشنبه آخرین جلسه را برگزار و نامزد خود را انتخاب کرده و این بدان معناست که تصمیم در مورد برنده یا برندگان این جایزه، پیش از انعقاد توافق بین اسرائیل و حماس گرفته شده است.

این توافق که گامی بزرگ در جهت پایان دادن به دو سال جنگ در غزه تلقی می‌شود، تحت فشار دونالدترامپ رئیس جمهور آمریکا منعقد شد.

ترامپ همیشه اعلام کرده که وی شایسته جایزه صلح نوبل است.

اریک آشیم، سخنگوی موسسه نوبل نروژ روز پنجشنبه به خبرگزاری فرانسه گفت: آخرین جلسه کمیته نوبل روز دوشنبه برگزار شد.

کمیته نوبل که متشکل از پنج عضو است، معمولاً تصمیم خود را چند روز یا حتی چند هفته قبل از اعلام رسمی می‌گیرد و آخرین جلسه خود را قبل از اعلام نهایی برگزار می‌کند.