جمعه 23 خرداد 1404

ناپولی

ناپولی

وب‌گاه ورزش سه

بارش باران سیل‌آسا در شهر براگای پرتغال که از چند ساعت پیش آغاز شده و ادامه دارد به نگرانی جدید رئال مادرید تبدیل شده است.

خبرگزاری تسنیم

سران باشگاه منچستریونایتد، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید را به عنوان گزینه‌ای برای جانشینی تن‌هاخ در نظر دارند.

وب‌گاه گسترش

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، قصد دارد در بازی برابر براگا از سیستم چرخشی در تیمش استفاده کند. رئال مادرید امشب در سومین دیدار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان باید در ورزشگاه خانگی براگا به مصاف این تیم برود. برنامه فشرده و البته مصدومیت چند بازیکن این تیم در هفته‌های اخیر باعث شده که فشار زیادی روی ستاره‌های رئال وارد شود. آنها همچنین در این مدت در وقفه دیدارهای ملی راهی اردوی تیم‌های...

وب‌گاه ورزش سه

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، قصد دارد در بازی برابر براگا از سیستم چرخشی در تیمش استفاده کند.

وب‌گاه ورزش سه

آئورلیو دی لورنتیس، مالک باشگاه ناپولی، به واگذاری حق پخش تلویزیونی مسابقات سری A به دازن و اسکای اعتراض دارد.

خبرگزاری تسنیم

مالک باشگاه ناپولی مخالف سرسخت فروش حق پخش تلویزیونی بازی‌های این لیگ به دو شبکه DAZN و اسکای است.

وب‌گاه ورزش سه

روزنامه الریاضیه اعلام کرد که اوسپینا می تواند در دور برگشت از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برای النصر به میدان برود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

منچستریونایتد بعد از دو شکست در شروع لیگ قهرمانان، جایی برای اشتباه دیگر ندارد.

وب‌گاه ورزش سه

رودی گارسیا، سرمربی ناپولی، می‌خواهد ناپولی امتیازهایی را که مقابل رئال مادرید در استادیوم مارادونا از دست داد را مجدد کسب کند تا به جایگاه این تیم در صدر جدول نزدیک شود.

وب‌گاه ورزش سه

کپا آریسابالاگا در نشست خبری رئال پیش از دیدار حساس برابر براگا در مورد وضعیت خود در رئال، داوری بازی سویا، تفاوت رئال با سایر باشگاه‌ها و چند مسئله دیگر صحبت کرد.

وب‌گاه ورزش سه

فابیو کاناوارو، کاپیتان سابق تیم ملی ایتالیا، از معدود حامیان رودی گارسیا در ناپولی است.

وب‌گاه ورزش سه

آبل رویس، ستاره اسپانیایی براگا، معتقد است که رئال مادرید کار دشواری را برابر این تیم در پیش خواهد داشت.

وب‌گاه ورزش سه

باشگاه ناپولی بعد از صحبتهای رئیس باشگاه درباره اینکه ویکتور اوسیمن قرارداد جدیدی با ناپولی امضا نخواهد کرد، بیانیه‌ای منتشر کرده و در این باره شفاف‌سازی کرد.

وب‌گاه ورزش سه

رودی گارسیا، سرمربی ناپولی پس از باخت 3-1 مقابل فیورنتینا احساس "بی احترامی" کرد و گفت واکنش ها به شکست این تیم عادلانه بوده اند.

خبرگزاری تسنیم

رئیس باشگاه ناپولی می‌گوید که پیش از این با مهاجم نیجریه‌ای خود برای عقد قرارداد جدید به توافق رسیده بودند اما در ادامه نظر این بازیکن تغییر کرد.