دوشنبه 26 مرداد 1405

نباید دانش آموزی به دلیل کمبود امکانات ترک تحصیل کند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
نباید دانش آموزی به دلیل کمبود امکانات ترک تحصیل کند

رییس کمیته امداد گفت: ما رسالت و ماموریت داریم که مبادا دانش آموزی بخاطر نداشتن و فراهم نبودن زمینه ترک تحصیل کند در نهایت باید بگوییم اطمینان داریم از این افراد نخبه‌هایی را در آینده خواهیم داشت که با خوداتکایی و خودباوری با کمک سایر دستگاه‌ها با توجه به مسولیت‌های اجتماعیشان اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

خبرگزاری میزان - آئین تجلیل از افتخارآفرینان دانشگاه فرهنگیان و اختتامیه پویش همشاگردی صبح امروز 22 آذرماه با حضور رئیس و معاونان کمیته امداد، معاون وزیر آموزش و پرورش، قائم مقام سازمان دانش‌آموزی و معاون دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

در ابتدا حسن زاده معاون مدیر کل کمیته امداد امام خمینی گفت: کمیته امداد راهبرد‌های امداد فرهنگی در حوزه تحصیلی به مخاطبین دانش آموزی و دانشجویی دارد.

وی گفت: در حال حاضر 700 هزار دانش آموز مدد جوی ما هستند و کمیته امداد در حوزه‌های مختلف آموزشی به این عزیزان امداد رسانی می‌کند.

وی گفت: یکی از اقدامات ما شناسایی دانش آموزان تیز هوش و رتبه برتر و مستعد و پشتیبانی و مشاوره به این عزیزان است. همچنین تعاملاتی با موسسات آموزشی برای تسهیل همکاری‌ها انجام داده ایم.

وی گفت: حمایت از برنامه‌های تحصیلی و سرمایه گذاری و تامین اعتبار ویژه برای رفع نیاز‌های فردی و خانوادگی نخبگان برتر و کمک به امر بازگشت به تحصیل دانش آموزان تارک تحصیل از جمله اقدامات ما در کمیته امداد امام خمینی است.

وی گفت: امسال 546 نفر از پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان از مددجویان کمیته امداد امام خمینی بودند که به تفکیک استان‌ها سیستان و بلوچستان با 156 نفر و اردبیل با یک نفر بیشترین و کمترین پذیرفته شدگان را داشته اند.

علیرضا کاظمی معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه ضمن تقدیر از گفت: امروز یک روز مهم است چرا که دستاورد‌های یک نهاد مقدس و اثر بخش در یک حوزه بنیادی عرضه شده و برای ما مبارک است.

وی در ادامه با تقدیر از مجموعه کمیته امداد در سراسر کشور گفت: یکی از مهمترین نهاد‌ها و بخش‌های کشور که راهبردی‌ترین ماموریتش تحقق عدالت در همه بخش‌ها را به ویژه با نگاه محرومیت زدایی دارد و در میان همه این ماموریت‌ها بالاترین و اثر بخش‌ترین آن تحقق عدالت آموزشی است.

وی گفت: عدالت آموزشی هم هدف است و هم ابزار است راهبردی‌ترین ماموریت آموزش و پرورش توسعه و تامین همه جانبه عدالت آموزشی و کلیدی‌ترین ماموریت ما است.

کاظمی گفت: دستیابی به آموزش زمینه دستیابی به سایر جنبه‌های عدالت است. تا عدالت آموزشی ایجاد نشده باشد و فرد برخوردار از صلاحیت علمی نباشد حرف از سایر جنبه‌های عدالت بی معنا است.

وی با تقدیر از فعالیت‌های کمیته امداد گفت: امروزه کمیته امداد را مهمترین شریک خود در تحقق عدالت آموزشی می‌دانیم.

وی گفت: راهبرد قرآن برای اصلاح جامعه اول نماز و مورد بعدی انفاق است و از این رو کنار هم ذکر شده است نماز و انفاق یک راهبرد انسان ساز جامعه ساز است و توسعه و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری یکی از مهمترین وظایف ما است.

وی گفت: مهمترین ماموریت ما توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری است که این مهم با کمک کمیته امداد قابل تحقق است و به طور کلی یک راهبرد تربیتی است.

کاظمی گفت: از این رو هیچ گاه ما به جمع آوری کمک‌ها در آستانه سال تحصیلی نگاه مادی نداریم بلکه نگاه فرهنگی و فرهنگ‌ساز و موقعیت تربیتی است که دانش آموز در آن فرهنگ انفاق را یادگرفته و در وجودش نهادینه می‌شود.

وی در پایان خطاب به دانش آموزان دیروز و دانشجویان امروز گفت: قدر خود و حمایت‌ها را بدانید و با تلاش و کار مضاعف قدر دان حمایت‌های نظام جمهوری اسلامی از خودتان باشید که زمینه مسولیت پذیری را در شما ایجاد کرده اند.

درادامه آشوری مدیر عامل صندوق امداد و ولایت گفت: وظیفه ما حمایت از قشر فرهنگی، دانش آموزان و دانشجویان کشور است تا با حداقل تضمین و شرایط خاص جهت حمایت از آن‌ها بتوانیم بکوشیم.

وی گفت: اگر چه که مبالغ تخصیص یافته سالانه برای اطمینان خاطر آن‌ها افزایش یافته است.

وی در مورد جایگاه معلمان گفت: وظیفه داریم در قبال این عزیزان حمایت کرده و بتوانیم بخشی از وظیفه خود را در اینجا ایفا کرده باشیم.

حجت الاسلام فضلی در مورد پویش همشاگردی گفت: هدف ما ترویج فرهنگ انفاق د نیکوکاری برای نوجوانان بودیم تا اینکه حس شیرین کمک به دیگران را بچشند.

وی گفت: برای اجرای این پویش و فرایند تربیت محور که قرار است ما را رشد دهد اتفاقات خوبی رغم بخورد.

در ادامه نیز سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد با تشکر از بانیان تحولات فرهنگی در این مجموعه گفت: زحمات این عزیزان در مجموعه‌های استانی موجب رقم خوردن اتفاقات مبارکی شده است.

وی گفت: باید به این عزیزان که دانش آموز دیروز و دانشجوی امروز و معلمان فردا هستند تبریک گفت و به آن‌ها گفت شما با زحمات خود در سنگر معلمی قرار گرفته اید و امام نیز فرمودند معلمی شغل انبیا است و از این تعابیر نمی‌توان بالاتر گفت.

وی گفت: از مدیران فرهنگی میخواهم که به این آمار‌ها توجه کنید و توانمند سازی کاری است که ما امروز جشن آن را گرفته ایم.

بختیاری گفت: یکی از ماموریت‌های کمیته امداد توانند سازی است که رهبری از ما خواسته اند که با رعایت حرمت و تکریم در صدر برنامه‌ها باشد.

در عرصه توانند سازی یکی از مهمترین فعالیت‌ها همین است فعالیت‌های فرهنگی است و امروزه 700 هزار دانش آموز امانت دست ما هستند که با همراهی وزارت آموزش و پروش توانسته ایم فعالیت‌های آن را انجام دهیم.

وی در پایان گفت: ما رسالت و ماموریت داریم که مبادا دانش آموزی بخاطر نداشتن و فراهم نبودن زمینه ترک تحصیل کند در نهایت باید بگوییم اطمینان داریم از این افراد نخبه‌هایی را در آینده خواهیم داشت که با خوداتکایی و خودباوری با کمک سایر دستگاه‌ها با توجه به مسولیت‌های اجتماعیشان اتفاقات خوبی خواهد افتاد.