نخبه پروری باید با مبانی عمیق اعتقادی همراه شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نایین گفت: تربیت دانش آموز و دانشجو نخبه باید با مبانی عمیق دینی و اعتقادی همراه شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محمد حسین الیاسی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نایین در جلسه شورای تامین این شهرستان با مدیران مدارس که با هدف هم افزایی و استفاده از نقطه نظرات مدیران برگزار شد، اظهار کرد: باید به شیوه ای در بستر آموزشی و فرهنگی مدارس کار کنیم که دانشجوی نخبه ما با مدارج علمی بالا در دانشگاه ها، دارای نقص در عمق مبانی دینی و اعتقادی را نداشته باشد. علمی که دراختیار اسلام نباشد چه فایده ای دارد؟
وی ادامه داد: کرونا و آسیب های اجتماعی، در اولویت مشکلات پیش آمده برای نوجوانان و دانش آموزان امروزی ماست که باعث افول و افسردگی و تغییر خط فکری و ارتباط سازی های سالم این قشر شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نایین تصریح کرد: ما در شهرستان نایین با حدود شش هزار دانش آموز، دارای مردم و نوجوانانی ولایی هستیم. آمار افراد همگام با جریانات فتنه اخیر، آماری بسیار پایین و کم اهمیت است.
وی خطاب به مدیران و معلمان گفت: ما از مدیران و معلمان درخواست اختصاص زمان بیشتری برای کار تربیتی و فرهنگی دانشآموزان داریم. دهه هشتادی و دهه نودی های امروزی، با تغییر مبانی مواجه شده اند. مبانی انقلاب اسلامی برای دانش آموزان ما به درستی تبیین نشده است. فضای مجازی در حال ساخت مبانی دیگری در اذهان آنان است.
الیاسی بیان کرد: به گفته وزیر آموزش و پرورش، در دولت گذشته، سیستمی که کارکرد تربیتی داشته باشد، صفر بوده است. بهترین کار ما، فعالیت بر مبانی و ساختار مدیران تربیتی و فرهنگی برای تاثیر گذاری بر روی قشر دانش آموز است.
وی افزود: امروز آمورش و پرورش نیاز به برنامه به غیر از حوزه آموزشی دارد. نیاز به رصد و اطلاع از واقعه های مدارس است. اگر برنامه ای وجود نداشته باشد، در کف خیابان دانشاموزان را در حال هنجارشکنی رویت می کنیم.
الیاسی گفت: جهاد تبیین، مشاوره، تذکر و امربه معروف نهی از منکر و از این دست موارد در مسیر رشد و تعالی دانش آموز در مدارس سطح شهرستان، مخصوصا مدارس دخترانه و شناساندن الگو برای آنان، نیاز ماست.
وی به نبود سواد رسانه در قشر دانش آموز اشاره و اظهار کرد: چرا در بیشتر آمار دستگیری، مرجع اخبار این افراد، اینستاگرام و فضای مجازی است. مشکل ما در بستر های مختلف، سواد رسانه ای است؟ نیاز به طرح ارتقا سواد رسانه در اولویت والدین و سپس برای دانش آموزان است.
محمد کریمی، سرپرست فرمانداری شهرستان نایین ضمن بیان هدف تشکیل جلسه، گفت: هدف از تشکیل جلسه، هم افزایی و استفاده از نقطه نظرات مدیران بود. هدف بحث پیشگیری در حوزه و مسائل دانش آموزانی است که در معرض آسیب قرار دارند.
وی افزود: این جلسه، دومین جلسه شورای تامین شهرستان نایین با اقشار مختلف مردم شهرستان است. جلسه نخست با روحانیون و جلسه دوم، با مدیران مدارس برگزار شده است.
حجت الاسلام و المسلمین مطهرخو، امام جمعه نایین نیز در این جلسه اظهار کرد: ما با قضیه ای به نام کرونا مواجه شدیم. قبل از آن دسترسی ها به فضای مجازی بدین شکل آزادانه نبود اما اکنون این آزادی اتفاق افتاده است.
وی افزود: بچه های ما چه کتابی مطالعه میکنند و چه موسیقی گوش میدهند؟ باید اینها برای ما مهم باشد. در حوزه کتاب و نوجوان در نمایشگاه کتاب امسال، 70 درصد ترجمه و 30 درصد تالیف بوده است. بچه های ما چه بازی میکنند؟ بازی رتبه یک بچه های ما در فضای مجازی، اتاق فرار و استریم زامبی است. خشونت، ترس و هیجان زودرس است. کسی که با این خشونت تربیت میشود، چه انتظاری می رود از ساختمان خود را پایین ننداخته و یا به خودرو پلیس صدمه نزند؟
نماینده ولی فقیه در نایین به شناخت واقعیت میدان توسط مدیران اشاره و تاکید کرد: باید واقعیت میدان را مدیران و مسئولان فرهنگی در سطح مدارس بشناسند. امروز با برگه چاپ کردن در تریبون های مدرسه، کار فرهنگی انجام نمیشود تا زمانی که فکر بچه های ما در بستر دیگری است.
مطهرخو در ادامه گفت: ما مامور شهر خود هستیم. باید تلاش کنیم تصویر سازی های اشتباه در بیان شخصیت دانش آموزان را تغییر دهیم. طرح تحول بنیادین، اصلاحات اساسی آموزش و پرورش باید مطالبه شود. جلسات همفکری و هم اندیشی نخبگان و فرهیختگان نیز باید ایجاد شود.
به گفته وی، فعال سازی جدی تر شورای آموزش و پرورش و کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، با توجه به نیاز شهرستان باید انجام شود.
انتهای پیام /