جمعه 30 مرداد 1405

نرخ پیشنهادی دولت برای عوارض قطعه یک آزادراه تهران - شمال

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نرخ پیشنهادی دولت برای عوارض قطعه یک آزادراه تهران - شمال

فتاح از نرخ پیشنهادی دولت برای تعیین عوارض عبور از قطعه یک آزادراه تهران - شمال خبر داد.

فتاح از نرخ پیشنهادی دولت برای تعیین عوارض عبور از قطعه یک آزادراه تهران - شمال خبر داد.

سید پرویز فتاح در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره نرخ گذاری عوارض آزادراه تهران - شمال گفت: مدیریت نرخ گذاری عوارض طبق قانون با دولت و وزارت راه و شهرسازی است و ما هم تابع آن هستیم.

وی افزود: ما مدعی آن هستیم که در آزادراه تهران - شمال سرمایه گذاری کرده‌ایم و قرارداد داریم و باید با همان تشریفات قانونی، این سرمایه گذاری به بنیاد مستضعفان برگردد.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: اگر نرخ را کم بگذارند، ما به جای 10 سال، باید 15 سال در آزادراه خیمه بزنیم حداقل باید 10 سال از آزادراه بهره برداری کنیم تا اصل پولمان برگردد و سپس محور را به وزارت راه و شهرسازی تحویل می‌دهیم.

فتاح تصریح کرد: درباره نرخ عوارض آزادراه از بنیاد هم نظرخواهی کرده‌اند اما نرخ گذاری مصوبه دولت است.

به گفته فتاح، رئیس جمهور شخصا در خصوص عوارض آزادراه تهران - شمال نظر دارند و پیشنهاد منطقی داد که اگر از مسیر قدیم تهران - چالوس تردد شود چه میزان بنزین مصرف می‌شود و اگر ترددها به آزادراه منتقل شود، چه میزان بنزین مصرف می‌شود؛ سپس این مابه التفاوت در صرفه جویی مصرف سوخت را به صورت ریالی محاسبه کنید و معیار نرخ عوارض باشد.

به گزارش مهر، امروز (چهارشنبه 23 بهمن 98) با حضور وزیر راه و شهرسازی و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی قطعه یک آزادراه تهران - شمال به صورت آزمایشی افتتاح می‌شود.