سه‌شنبه 4 آذر 1404

نعمتی: باید بازی‌ها را ببریم و صدر جدول را پس بگیریم / امیدوارم پرسپولیس از آسیا حذف نشود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نعمتی: باید بازی‌ها را ببریم و صدر جدول را پس بگیریم / امیدوارم پرسپولیس از آسیا حذف نشود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سیامک نعمتی بعد از برتری پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: بازی خوبی بود، ما به این برد نیاز داشتیم چون برای کم شدن فاصله با صدر جدول باید 3 امتیاز را می‌گرفتیم. با تلاش بازیکنان و کادر فنی این 3 امتیاز را کسب کردیم، امیدوارم بازی به بازی برنده شویم و صدر جدول را پس بگیریم.

وی در خصوص شایعه حذف پرسپولیس از آسیا گفت: ما در این قضایا قرار نداریم ولی تنها خوشی مردم پرسپولیس و استقلال هستند. این دو تیم باید شرایط خوبی داشته باشند که دل مردم را شاد کنند.

هافبک پرسپولیس ادامه داد: لیگ قهرمانان آسیا انگیزه‌ای برای بازیکنان است و همه دوست دارند در این جام بازی کنند. این جام برای لژیونر شدن و تیم ملی هم خوب است به خصوص وقتی که دوست داریم بعد از مدت‌ها در این جام قهرمان شویم. فقط امیدوارم پرسپولیس حذف نشود.

نعمتی در خصوص برد استقلال و حضور این تیم در صدر جدول گفت: الان 3 امتیاز با استقلال اختلاف داریم ولی امیدوارم تا نیم فصل این فاصله را جبران کرده و در صدر جدول قرار بگیریم.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید سیامک نعمتی پرسپولیس و ذوب‌آهن هفته یازدهم لیگ برتر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است