پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

نفر اول تنیس جهان از مسابقات آزاد آمریکا حذف شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نفر اول تنیس جهان از مسابقات آزاد آمریکا حذف شد

تهران - ایرنا - نفر اول رده‌بندی بهترین تنیسورهای مرد جهان در مرحله یک‌شانزدهم نهایی مسابقات آزاد آمریکا شکست خورد و حذف شد.

به گزارش ایرنا، بامداد امروز (دوشنبه) در ادامه مسابقات چهارمین و آخرین گرند اسلام سال 2022، دانیل مدودف از روسیه با نتیجه سه بر یک مقابل نیک کیریاس استرالیایی شکست خورد تا از صعود به جمع هشت تنیسور برتر مسابقات بازبماند. مدودف شانس نخست قهرمانی این مسابقات بود اما کیریاس شانس بیست و سوم.

اگرچه مدودف رتبه نخست رده‌بندی جهانی تنیسورهای مرد را در اختیار دارد ولی سال 2022 برای او کابوس‌وار سپری شده است. او در فینال مسابقات آزاد استرالیا که نخستین گرند اسلم سال بود مقابل رافائل نادال شکست خورد. در رولن‌گاروس هم در حالی که شانس دوم قهرمانی بود، در دور چهارم مقابل مارین چیلیچ شانس بیستم قهرمانی باخت. در ویمبلدون هم به دلیل تحریم ورزشکاران روسیه نتوانست شرکت کند و حالا از چهارمین گرند اسلم سال هم حذف شد تا مدافع عنوان قهرمانی مسابقات آزاد آمریکا، در سال 2022 هیچ جام مهمی کسب نکند.

امشب در ادامه مسابقات نادال شانس دوم قهرمانی مسابقات به مصاف فرانسیس تیافوئه می‌رود.

برچسب‌ها