نقدینگی
نقدینگی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با نزدیک شدن موعد برگزاری شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران (بورس، بانک و بیمه) طی مراسمی با حضور شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و تنی چند از اعضای شورای سیاستگذاری و کمیته علمی نمایشگاه، از یادواره پوستر جدید این رویداد مهم رونمایی و بر لزوم ارایه برخی مطالبات فعالان سرمایه گذاری و ضرورت توسعه گفتمان توسعه مهندسی مالی در نمایشگاه امسال...
به گواه آمار در دوره مدیریت عبده تبریزی بر بورس تهران، که هم اکنون به عنوان مشاور آقای پزشکیان در کنار ایشان قرار گرفته، این بازار با یکی از بزرگترین حباب های قیمت خود در تاریخ فعالیتش مواجه شد.
در شرایطی به استقبال انتخابات ریاستجمهوری میرویم که سوال مهمی که امروز در میان افکارعمومی مطرح میشود، این است که ایده دو کاندیدا برای نجات اقتصاد ایران چیست.
بانک مرکزی در پاسخ ادعای چاپ پول در دولت شهید رئیسی طی اطلاعیهای اعلام منتشر کرد.
در نشست علمی تخصصی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری مطرح شد: دانشگاههای دنیا وارد نسل سوم خود یعنی نسل تولید ثروت شدهاند. تعداد کارآفرینان در طی سالهای اخیر در حال کاهش است. پیش بینی پذیری اقتصاد و ریسکهای آن نسبت به گذشته بسیار دشوارتر شده است. وقتی که وضعیت آینده قابل پیشبینی نباشد و با بیثباتی مواجه باشیم با ریسک روبهرو هستیم. پنج ریسک اصلی اقتصاد ایران در این نشست تبیین...
یک کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه در ایران دولتها در بسیاری از مواقع، برای توجیه عملکرد ضعیف خود، در بیان و ارائه آمار عملکرد خود سفسطه میکنند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در نقطه فروردین 1403 و اسفند 1402 در پایینترین رقم رشد نقدینگی 62 ساله قرار داشتیم. یکی از بهترین رشدهای تولید ناخالص داخلی کشور سال 1390 بوده با این حال سال 1402 پس از 11 سال نرخ جی. دی. پی سرانه به آن سال رسیده است.
در دولت سیزدهم، نرخ رشد نقدینگی که در پایان شهریورماه 1400 به رقم 40.5 درصد رسیده بود، در پایان سال 1401 به رقم 31.1 درصد و در پایان سال 1402 به رقم 24.3 درصد کاهش یافت.
در آستانه برگزاری شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران، یادواره پوستر جدید این نمایشگاه با حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس رونمایی شد.
احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در حاشیه حیاط دولت در پاسخ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: در رابطه سرمایهگذاری خارجی هم وضعیت در سه سال گذشته نسبت به میانگین دهه 80 و 90 مطلوبتر بوده است. وی افزود: در رابطه با نرخ رشد نقدینگی هم ما با کاهش این موضوع مواجه شدیم.
پژوهشگر حوزه آب و محیط زیست گفت: «همه کارشناسان دغدغهمند در حوزه آب و محیط زیست تأکید میکنند که بهمنظور کاهش تبعات تنش و بحران آب، یگانه راهکار باقیمانده اصلاح سیاستهای کلان و فراهم شدن امکان تعامل با جهان، پیوستن به FATF و احیای برجام معرفی میکنند تا در اثر آن امکان بهرهبرداری از سایر پتانسیلهای کشور به خصوص توسعه گردشگری فراهم و فشار از روی منابع آب برداشته شود.»