نقدینگی
نقدینگی
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار مرغ گفت: شما تازه مشغول به کار شدهاید و امیدواریم این بازار سامان پیدا کند، اما وقتی مردم با من صحبت میکنند میگویند ما زمانی فکر میکردیم امکانات در این زمینه کم است.
رئیس مجلس تصریح کرد: مسئله قیمت مرغ پیش از اینکه مشکل پول و نقدینگی باشد، دقیقاً مشکل مدیریتی و عدم تنظیمگری در زنجیره کار است که حداقل این موارد نباید تکرار شود.
معاون اسبق ارزی بانک مرکزی گفت: اخباری که در خصوص آغاز مذاکرات میان ایران و غرب منتشر شده است، بازار ارز را به وضوح تحت تاثیر قرار داده است.
به گفته صاحبنظران، چشمانداز تورم در سال 1402 تحت تاثیر چالشهای مهمی نظیر کسری بودجه، متغیرهای پایه پولی و رشد نقدینگی، ناترازی نظام بانکی، کسری تجاری و شکاف تولید است.
مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران از افزایش 65 درصدی تولید کاغذ چاپ و تحریر در 4 ماهه نخست سال جاری نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته خبر داد و گفت: با تمام توان از برنامه دولت برای خودکفایی در تولید کاغذ ایرانی حمایت میکنیم.
کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز بازار سرمایه روند مثبتی را شاهد بود و 127 میلیارد تومان ورود نقدینگی افراد حقیقی به بازار ثبت شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید واردات برنج انجام میشد، گفت: حدود 1.7 میلیون تن واردات اضافی انجام شده است، اکنون محصول سال گذشته در انبار است و کشاورزان در حال برداشت محصول امسال هستند.
دانشجو نوشت: رییس مجلس در صحن علنی گفت : آقای وزیر جهاد کشاورزی تازه مشغول به کار شده، امیدوارم بازار مرغ سر و سامان پیدا بکند.
برای اولین بار حداقل در 12 سال اخیر رشد پایه پولی اقتصاد ایران با شدت قابل توجهی - بیشتر از ده درصد - بیشتر از رشد نقدینگی بوده است و این یک ناترازی تازه در اقتصاد است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی با انتقاد از افزایش قمیت مرغ گفت: پیش از این گفته میشد امکانات تولید وجود ندارد اما دیدیم سال گذشته که نرخ هر کیلو مرغ 63 هزار تومان تعیین شد، مرغ با نرخ 47 هزار تومان هم مشتری نداشت و تولیدکنندگان از مردم خواهش میکردند با این قیمت از آنها تهیه کنند. وی افزود: پس از این قیمت به 73 هزار تومان...
قالیباف با بیان اینکه نباید واردات برنج انجام میشد، گفت: حدود 1.7 میلیون تن واردات اضافی انجام شده است.
اگرچه سخنگوی دولت صریحا تغییر نرخ گاز خوراک صنایع را تکذیب کرده، اما این روزها شاهد انتشار اخبار و شایعاتی در خصوص تغییر نرخ گاز خوراک صنایع در رسانه ها هستیم که مشخصا هدفی جز سلب اعتماد سهامداران ندارد. در چنین شرایطی انتظار می رود تا سازمان بورس با دقت بیشتری نسبت به انتشار اخبار هایی که بدون منبع موثق منتشر شده واکنش نشان دهند.
رئیس مجلس گفت: باید در برنامه هفتم توسعه تدبیری صورت گیرد که قیمتگذاری کالاهای اساسی طوری باشد که افزایش قیمت آنها بیش از میزان افزایش حقوقها نباشد.
معطلی کالاهای وارداتی در گمرکات کشور تازگی ندارد و گاهی از زمان ورود این کالاها به گمرک تا صدور مجوز ترخیص سال ها زمان می برد. این روزها هم تاخیر در ترخیص گوشت های برزیلی خبرساز شده است.