پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

نقشه جدید ترامپ برای حل بحران اوکراین

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نقشه جدید ترامپ برای حل بحران اوکراین

رئیس جمهوری آمریکا به دنبال دیدار با همتایان روسی و اوکراینی اش است.

شبکه الجزیره قطر گزارش داد، روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از منابع اگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد اوایل هفته آینده با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار شخصی برگزار کند.

طبق این گزارش، ترامپ در نظر دارد که پس از دیدار با پوتین، نشستی سه‌جانبه با حضور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و پوتین نیز برگزار کند.

به گفته این رسانه آمریکایی، ترامپ روز چهارشنبه و در جریان تماس تلفنی با برخی رهبران اروپایی از این طرح خود پرده برداشته بود.

منابع نیویورک‌تایمز تأکید کرده‌اند که این نشست‌ها فقط با حضور ترامپ، پوتین و زلنسکی برگزار خواهد شد و هیچ‌یک از سران اروپایی در آن حضور نخواهند داشت.

در همین حال، کاخ سفید اعلام کرده که روسیه تمایل خود را برای دیدار با ترامپ ابراز کرده و ترامپ نیز از ملاقات با رؤسای جمهور روسیه و اوکراین استقبال می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.