نقش بصیرت و وحدت در تحقق تمدن نوین اسلامی بررسی شد
مسئولان سازمانهای اسلامی و فعالان دینی اوگاندا در سخنرانی خود در رایزنی فرهنگی ایران در کامپالا، بصیرت و وحدت را لازمه ورود به تمدن نوین اسلامی مطرح کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) و در آستانه هفته وحدت، نشستی تحت عنوان «نقش بصیرت و وحدت به عنوان پیش شرط تمدن نوین اسلامی» با حضور جمعی از مسئولان سازمانهای اسلامی و فعالان دینی با رعایت پروتکلهای بهداشتی در محل رایزنی فرهنگی کشورمان در کامپالا برگزار شد.
آدم سبیالا، استاد دانشگاه و فعال رسانهای، یوسف زبیر، رییس دانش آموختگان حوزههای علمیه و فعال اسلامی، سالم ابو، رییس سازمان اسلامی پاسا، محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی ایران در سخنرانیهای خود ضمن تأکید بر اینکه بصیرت و وحدت لازمه ورود به تمدن نوین اسلامی است، تصریح کردند: بدون بصیرت وحدت و وعدههای قرآن مجید، تعالیم عالیه اسلام ناب محمدی (ص) و در نهایت تمدن نوین اسلامی، تحقق نخواهد یافت.
رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی با بیان اینکه بصیرت، وحدت و تمدن نوین اسلامی لازم و ملزوم هم هستند، گفت: با تحصیل بصیرت، قلب انسان به نیروئی تجهیز میگردد که به وسیله آن میتوان حقایق اشیاء و امور را درک کرده و تصویری روشن و دقیق از دین، تکالیف دینی، حق و باطل، دوست و دشمن، افراد ظاهر الصلاح، شخصیت دورغین بر هم زننده وحدت مسلمین و... بدست آورد.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای بزرگ پیش روی جهان اسلام تفرقه و اختلاف به عنوان بخشی از سیاستهای کلان دشمنان است، گفت: برای استقرار وحدت بین مسلمین که پیش شرط تمدن نوین اسلامی است تمییز دقیق حق از باطل، شناخت افراد ظاهر الصلاح و عدم توجه به اصحاب زر و تزویر ضروری و واجب است.
سالم ابو، رییس سازمان اسلامی پاسا در سخنانی با اشاره به ارتباط مستقیم بصیرت و وحدت برای نیل به تمدن نوین اسلامی به منظور ارائه نمونه و الگو برای جهان اسلام مطرح کرد: امام خامنهای (مدظله العالی) رهبری با بصیرت و آگاه با داشتن شناخت عمیق از اسلام، بزرگ ترین امتیاز جمهوری اسلامی ایران هستند که ملت ایران را متحد کرده و زمینههای تحقق تمدن نوین اسلامی فراهم کرده است.
آدم سبیالا با اشاره به برخی آیات و روایات، به تشریح جایگاه بصیرت و وحدت برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی پرداخت.
یوسف زبیر هم در سخنان خود با بیان اینکه وحدت نتیجه بصیرت است، گفت: عبادت فاقد بصیرت اهداف وحدت آفرین دین مبین اسلام را فراهم نکرده و نقطه ضعفی در برابر دشمنان محسوب میشود.
انتهای پیام