دوشنبه 19 خرداد 1404

نقص فنی هواپیمای تهران به نجف در فرودگاه اصفهان رفع شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نقص فنی هواپیمای تهران به نجف در فرودگاه اصفهان رفع شد

اصفهان - ایرنا - مدیر روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان اصفهان گفت: نقص فنی هواپیمای مسافربری ایران ایر (هما) تهران به نجف در فرودگاه اصفهان رفع شد و این هواپیما فرودگاه شهید بهشتی را ترک کرد.

محمد حسین عمادی بعد از ظهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرواز شماره 5329 شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در مسیر تهران به نجف اشرف پیش از ظهر امروز دچار نقص فنی شد و در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان فرود اضطراری انجام داد.

وی اضافه کرد: این فرود اضطراری بدون وارد شدن صدمه به مسافران بود و 180 نفر از مسافران این هواپیما در سلامت کامل قرار داشتند و تا رفع نقص در محل سالن‌های فرودگاه منتظر ماندند.

مدیر روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان اصفهان ادامه داد: پس از بررسی کارشناسی و انجام عملیات لازم، رفع نقص انجام شد و ساعت 14:35 دقیقه این هواپیما فرودگاه اصفهان را برای ادامه سفر و به مقصد نجف اشرف ترک کرد.

وی درباره علت نقص فنی گفت: دلایل آن را در اختیار نداریم و شرکت هواپیمایی ایران ایر (هما) باید نسبت به آن پاسخگو باشد.

برچسب‌ها