پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

نمادهای رهبر در بورس امروز / شستا صدرنشین شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نمادهای رهبر در بورس امروز / شستا صدرنشین شد

امروز نمادهای شستا، فارس، تاپیکو و شتران نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند.

در معاملات روز شنبه 31 تیر 1402، شاخص کل بورس تهران سقوط کرد و در پایان معاملات، شاخص کل 33 هزار و 280 واحد معادل 1.65 درصد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و تا سطح یک میلیون و 983 هزار و 105 واحد پایین آمد.

شاخص کل هم وزن بورس نیز با کاهش 12 هزار و 607 واحدی معادل 1.77 درصد در رقم 699 هزار و 935 واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس نیز با افت 306 واحدی معادل 1.15 درصد به رقم 26 هزار و 350 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با ریزش 3 هزار و 174 واحد معادل 2.43 درصد به سطح 127 هزار و 436 واحد رسید.

نمادهای اثرگذار بر شاخص بورس و فرابورس

امروز نمادهای شستا، فارس، تاپیکو و شتران نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در مقابل کاوه، سپید و خزامیا از معدود نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «بورس ریخت / صف فروش برای 194 سهم» بخوانید.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.